Køb dødelig gift – Bestil forgiftning af en person. Bestil en usynlig gift til mennesker – et ikke-kvantificerbart giftstof.

Køb dødelig gift – Bestil forgiftning af en person. Hvordan man forgifter en person uden spor af forgiftning. Bestil en usynlig gift til mennesker – et ikke-kvantificerbart giftstof.

Du kan købe dødelig gift til mennesker på vores hjemmeside. Ved hjælp af vores toksiner kan du forgifte enhver person uden spor af forgiftning, så retshåndhævende myndigheder i noget land ikke har nogen grund til at tro, at personen blev forgiftet med noget, og hans død ikke var naturlig. Vi garanterer, at lægeundersøgelsen ikke vil afsløre nogen mistanke om forgiftning eller kriminelle spor i dette dødsfald.
At forgifte en person er meget dyrere end simpelt mord, på trods af at når man gør dette, er det ikke så farligt som at skyde en pistol på gaden. Vi yder dette som en service, vores udførende gør det selv, men for samme pris kan vi sælge nogle af de giftstoffer, som vi har på lager, til dig og sende dem i en pakke af ethvert transportfirma.
Hvad angår arbejdet med vores dræberforgiftningsmænd, er der en række metoder til at levere gift til ofrets krop.

Den mest basale metode er, at vi praktiserer transdermal forgiftning.

Morderens opgave er simpelthen at røre ved offeret. For eksempel med en behandsket hånd, hvis fingre tidligere har været gennemblødt i forgiftet gel. Vi bruger gifte fremstillet i vores laboratorier du kan vælge virkningsretningen for giften efter betaling.

Der er giftstoffer, der forårsager et kraftigt pseudo-hjerteanfald, der er giftstoffer, der forårsager et pseudo-slagtilfælde. Død 100%.

En lægeundersøgelse er ikke i stand til at identificere eller endda mistanke om virkningen af ​​gift.

Vores giftstoffer er specielt formuleret til at være uopdagelige under lægeundersøgelse. Vi bruger ikke dumme gifte fra farmaceutiske koncentrater, hvis forgiftning bestemmes af eksperter med 100% sandsynlighed. At forgifte en person ihjel med så primitive stoffer som akonit eller helleborevand er ikke så simpelt, som man kunne ønske sig, og det vil politiet helt sikkert opdage.

Vi har giftstoffer, der efterligner former for Covid-19. Der er giftstoffer, der efterligner en alvorlig form for influenza.

De vil dræbe offeret inden for et par dage. Giftformlen indeholder immunblokerende komponenter, og personen dør med 100 % sandsynlighed, selvom han er på intensiv. Gifte opdages ikke under undersøgelsen.

Vores transdermale gel til overførsel af gifte gennem huden er ikke det banale dimexid fra apoteket, men et andet stof fra moderne kosmetologi, som er meget mere effektivt og øjeblikkeligt trænger ind i huden og bærer giften ind i kroppen.

Dette er mekanismen for denne tjeneste.

Udøveren vil umærkeligt eller på en snedig måde røre offeret med en forgiftet “hånd”. Og giften blev leveret.

Efter betaling vil du være i stand til at vælge en komponent og diskutere giftstoffer mere detaljeret. Indtil da har vi ikke til hensigt at diskutere detaljer med dig.