Osta surmavat mürki – tellige inimese mürgitamine. Telli inimesele nähtamatu mürk – mõõtmatu toksiin.

Osta surmavat mürki – tellige inimese mürgitamine. Kuidas mürgitada inimest ilma mürgistusjälgedeta. Telli inimesele nähtamatu mürk – mõõtmatu toksiin.

Meie veebisaidilt saate osta inimestele surmavat mürki. Meie toksiinide abil saate mürgitada iga inimest ilma mürgistusjälgedeta, nii et ühegi riigi õiguskaitseorganitel pole alust arvata, et inimene on millegagi mürgitatud ja tema surm ei olnud loomulik. Garanteerime, et arstlik läbivaatus ei tuvasta selle surma puhul mürgistuskahtlust ega kuriteojälgi.
Inimese mürgitamine on palju kallim kui lihtne mõrv, hoolimata sellest, et seda tehes pole see nii ohtlik kui tänaval püstolist tulistamine. Meie pakume seda teenusena, meie esinejad teevad seda ise, kuid sama hinna eest saame osa laos olevatest mürkainetest Sulle maha müüa ja pakina saata suvalise transpordifirma poolt.
Mis puudutab meie mõrvarimürgitajate tööd, siis on mitmeid meetodeid mürgi viimiseks ohvri kehasse.

Kõige elementaarsem meetod on see, et me harjutame transdermaalset mürgistust.

Tapja ülesanne on ohvrit lihtsalt puudutada. Näiteks kinnas käega, mille sõrmed on eelnevalt mürgitatud geeliga läbi imbunud. Kasutame oma laborites toodetud mürke, pärast tasumist saate valida mürgi toimesuuna.

On mürke, mis põhjustavad võimsa pseudoinfarkti, on mürke, mis põhjustavad pseudoinsuldi. Surm 100%.

Arstlik läbivaatus ei suuda tuvastada ega isegi kahtlustada mürgi mõju.

Meie mürgid on spetsiaalselt koostatud nii, et neid ei oleks võimalik arstliku läbivaatuse käigus tuvastada. Me ei kasuta farmaatsiakontsentraatidest rumalaid mürke, mille mürgituse määravad eksperdid 100% tõenäosusega. Inimese mürgitamine selliste primitiivsete ainetega nagu akoniit või hellebore vesi ei ole nii lihtne, kui tahaks ja politsei avastab selle kindlasti.

Meil on mürgid, mis jäljendavad Covid-19 vorme. On mürke, mis jäljendavad gripi rasket vormi.

Nad tapavad ohvri mõne päeva jooksul. Mürgivalem sisaldab immunoblokeerivaid komponente ja inimene sureb 100% tõenäosusega, isegi kui ta on intensiivravis. Läbivaatuse käigus mürke ei tuvastata.

Meie transdermaalne geel mürkide naha kaudu ülekandmiseks ei ole banaalne apteegist pärinev dimeksiid, vaid teine ​​kaasaegse kosmetoloogia aine, mis on palju tõhusam ja tungib koheselt läbi naha, viies mürgi kehasse.

See on selle teenuse mehhanism.

Esineja puudutab ohvrit märkamatult või kavalalt mürgitatud “käega”. Ja mürk toodi kohale.

Pärast tasumist saate valida komponendi ja arutada mürki üksikasjalikumalt. Seni ei kavatse me teiega üksikasju arutada.