Beställ en kidnappning. Hur man kidnappar en person utan att bli märkt? Hur man organiserar en kidnappning så att han aldrig kommer att hittas.

Du kan beställa en kidnappning på vår hemsida. Vi representerar en gren av ett utbrett internationellt brottssyndikat i världen och tillhandahåller kontraktsmordstjänster runt om i världen. Om du är förbryllad över frågan om hur man tyst kidnappar en person utan att lämna spår, är det bättre att anförtro denna fråga till anlitade proffs.
Kidnappning är en process i flera steg och kräver åtminstone deltagande av två förövare, en pålitlig bil och ett lugnande medel för att neutralisera kidnappningsoffret.
Vi använder inte elpistoler, eftersom de antingen är opålitliga eller tvärtom för farliga och kan stoppa offrets hjärta. Därför injektioner av ett antipsykotiskt medel med sömntabletter effekt för att snabbt försätta offret i ett tillstånd av oavbruten sömn och förlust av medvetande.
Att organisera detta ärende är ganska dyrt även för kidnappning av vanliga medborgare utan säkerhet och som inte har en särskilt hög social status. Om du är en fattig person, glöm bort oss, du kommer inte att kunna betala för våra tjänster.
Det aktuella priset för att utföra kidnappningen av en person, oavsett om du behöver döda honom senare eller helt enkelt ta honom till en neutral plats och lämna hans hjälplösa kropp i bilen så att du kan komma och hämta honom, så priset för detta är 1 200 000 $ (en miljon tvåhundratusen dollar).
Vad ville du? Listan över brottsartiklar som tillhandahålls för denna åtgärd är så lång att den garanterar livstids fängelse för förövarna av detta brott om de inte är professionella och gör misstag.
Våra medarbetare gör aldrig misstag och utför sitt arbete med oöverträffad kvalitet. Vi garanterar att operationen kommer att slutföras framgångsrikt från början till slut.
Det är just därför vi kräver så mycket pengar.
Efter bortförandet inkluderar denna kostnad allt du vill att vårt folk ska göra mot offret. Våldtäkt, skära av lemmar, skölja med bensin och bränna levande. Vårt folk kommer att avrätta offret som du säger. Men som redan nämnts, utan personliga möten, kan våra personer leverera bilen till en plats som är ungefär lämplig för dig och lämna offret där i bilen, immobiliserad och säkert säkrad. Då kommer vårt folk att lämna denna plats och först efter det kommer de att berätta för dig koordinaterna dit du behöver komma för att hämta kidnappningsoffret. Och du kan personligen göra vad du vill med den.
Så om du till exempel älskar små flickor eller pojkar, och du till och med har ett specifikt föremål i åtanke som du gillade, så förstår du själv vad vi antyder nu.
Din önskade vara levereras till dig i festlig förpackning, med rosett om så önskas. Från och med detta ögonblick blir det din enda egendom utan några mänskliga rättigheter. Ja, det här kommer att låta cyniskt för vissa, men vi bryr oss inte om det, vår verksamhet är brottslighet och våra monstruösa människor gör vad som helst för pengar. Sånt är livet.
Om du bara behöver en person att försvinna spårlöst för alltid, så är detta den enklaste uppgiften för vårt folk. Efter bortförandet kommer offrets kropp att tas om hand och förstöras på ett säkert sätt. Ditt beordrade offer kommer helt enkelt att avdunsta som om det aldrig funnits alls.
Brottsbekämpande myndigheter kan senare påbörja en sökning och som ett resultat, på grund av bristen på information och skäl att betrakta personens försvinnande brottsligt, kommer de att registrera den som en försvunnen person. Om det inte finns någon kropp, så finns det inga tecken på brott. Lagen är mycket krävande och opartisk i alla länder.
Har du bestämt dig för att beordra en kidnappning? Det är dags! Skriv till oss med kontaktuppgifter.
Kom ihåg att vi inte jobbar gratis. Vi tillhandahåller våra tjänster endast med 100 % förskottsbetalning i Bitcoin kryptovaluta eller annan mer anonym kryptovaluta som du väljer, om du insisterar.
Många freaks och helt enkelt nyfikna människor skriver till oss som inte har för avsikt att beställa något, utan bara slösar bort vår tid. Vi upptäcker detta ganska snabbt under en konversation, så om detta är ditt fall, slösa inte din och vår tid, det blir inte ett långt samtal för underhållningens skull av tristess ändå. Vi är redo för detta.
Alla andra som verkligen behöver beställa en kidnappning eller annan kriminell tjänst från vår lista över tjänster, skriv till oss med hjälp av våra kontaktuppgifter.