Купите смртоносни отров – Наредите тровање особе Наручите невидљиви отров за људе – токсин који се не може измерити.

Купите смртоносни отров – Наредите тровање особе. Како отровати особу без трагова тровања. Наручите невидљиви отров за људе – токсин који се не може измерити.

На нашој веб страници можете купити смртоносни отров за људе. Уз помоћ наших токсина можете отровати било коју особу без трагова тровања, тако да органи за спровођење закона било које земље немају разлога да верују да је особа отрована нечим и да његова смрт није природна. Гарантујемо да лекарски преглед неће открити никакву сумњу на тровање или криминални траг у овој смрти.
Тровање особе је много скупље од обичног убиства, упркос чињеници да када се то ради, није тако опасно као пуцање из пиштоља на улици. Ми ово пружамо као услугу, наши извођачи то раде сами, али по истој цени можемо вам продати неке од токсина које имамо на лагеру и послати у пакету било које транспортне компаније.
Што се тиче рада наших тровача убица, постоји низ метода за испоруку отрова у тело жртве.

Најосновнији метод је да практикујемо трансдермално тровање.

Посао убице је да једноставно додирне жртву. На пример, руком у рукавици, чији су прсти претходно били натопљени затрованим гелом. Користимо отрове произведене у нашим лабораторијама, можете изабрати правац деловања отрова након уплате.

Постоје отрови који изазивају снажан псеудо-срчани удар, постоје отрови који изазивају псеудо-шлог. Смрт 100%.

Лекарски преглед не може да идентификује или чак посумња на дејство отрова.

Наши отрови су специјално формулисани да се не могу открити током лекарског прегледа. Не користимо глупе отрове из фармацеутских концентрата, чије тровање утврђују стручњаци са 100% вероватноћом. Смртно тровање човека тако примитивним супстанцама као што су аконит или вода од кука није тако једноставно као што би неко желео, а полиција ће то сигурно открити.

Имамо отрове који опонашају облике Цовид-19. Постоје отрови који опонашају тешки облик грипа.

Они ће убити жртву за неколико дана. Формула отрова садржи имуноблокирајуће компоненте, а особа ће умрети са 100% вероватноћом, чак и ако је на интензивној нези. Отрови се не откривају током испитивања.

Наш трансдермални гел за преношење отрова кроз кожу није банални димексид из апотеке, већ друга супстанца из савремене козметологије која је много ефикаснија и тренутно продире у кожу, преносећи отров у тело.

Ово је механизам ове услуге.

Извођач ће неприметно или на лукав начин додирнути жртву отрованом „руком“. И отров је испоручен.

Након уплате моћи ћете да изаберете компоненту и детаљније разговарате о отровима. До тада, не намеравамо да разговарамо о детаљима са вама.