Купете смъртоносна отрова – Поръчайте отравяне на човек. Поръчайте невидима отрова за хората – неизмерим токсин.

Купете смъртоносна отрова – Поръчайте отравяне на човек. Как да отровим човек без следи от отравяне. Поръчайте невидима отрова за хората – неизмерим токсин.

Можете да закупите смъртоносна отрова за хората на нашия уебсайт. С помощта на нашите токсини можете да отровите всеки човек без следи от отравяне, така че правоприлагащите органи на която и да е страна нямат причина да смятат, че човекът е бил отровен с нещо и смъртта му не е естествена. Гарантираме, че медицинската експертиза няма да разкрие съмнение за отравяне или криминална следа в тази смърт.
Отравянето на човек е много по-скъпо от обикновеното убийство, въпреки факта, че когато го правите, не е толкова опасно, колкото да стреляте с пистолет на улицата. Ние го предоставяме като услуга, нашите изпълнители го правят сами, но на същата цена можем да ви продадем част от токсините, които имаме в наличност и да ги изпратим пакетно с всяка транспортна фирма.
Що се отнася до работата на нашите отровители-убийци, има редица методи за доставяне на отрова в тялото на жертвата.

Най-основният метод е, че практикуваме трансдермално отравяне.

Работата на убиеца е просто да докосне жертвата. Например с ръка в ръкавица, чиито пръсти предварително са напоени с отровен гел. Използваме отрови, произведени в нашите лаборатории; след заплащане можем да изберем посоката на действие на отровата.

Има отрови, които предизвикват мощен псевдоинфаркт, има отрови, които предизвикват псевдоинсулт. Смърт 100%.

Медицинският преглед не може да идентифицира или дори да заподозре ефекта на отровата.

Нашите отрови са специално формулирани, за да бъдат неоткриваеми по време на медицински преглед. Ние не използваме глупави отрови от фармацевтични концентрати, чието отравяне се определя от експерти със 100% вероятност. Отравянето на човек до смърт с такива примитивни вещества като аконит или вода от чемерика не е толкова просто, колкото би искало, и полицията определено ще го открие.

Имаме отрови, които имитират форми на Covid-19. Има отрови, които имитират тежка форма на грип.

Те ще убият жертвата в рамките на няколко дни. Формулата на отровата съдържа имуноблокиращи компоненти и човекът ще умре със 100% вероятност, дори ако е в интензивно лечение. Отрови не се откриват при изследване.

Нашият трансдермален гел за пренасяне на отрови през кожата не е баналния димексид от аптеката, а друго вещество от съвременната козметология, което е много по-ефективно и моментално прониква в кожата, пренасяйки отровата в тялото.

Това е механизмът на тази услуга.

Изпълнителят неусетно или по хитър начин ще докосне жертвата с отровна „ръка“. И отровата беше доставена.

След плащане ще можете да изберете компонент и да обсъдите отровите по-подробно. Дотогава нямаме намерение да обсъждаме подробности с вас.