Αγοράστε θανατηφόρο δηλητήριο – Παραγγελία δηλητηρίασης ατόμου. Παραγγείλετε ένα αόρατο δηλητήριο για τον άνθρωπο – μια μη μετρήσιμη τοξίνη.

Αγοράστε θανατηφόρο δηλητήριο – Παραγγελία δηλητηρίασης ατόμου. Πώς να δηλητηριάσετε ένα άτομο χωρίς ίχνη δηλητηρίασης. Παραγγείλετε ένα αόρατο δηλητήριο για τον άνθρωπο – μια μη μετρήσιμη τοξίνη.

Μπορείτε να αγοράσετε θανατηφόρο δηλητήριο για τον άνθρωπο στην ιστοσελίδα μας. Με τη βοήθεια των τοξινών μας, μπορείτε να δηλητηριάσετε οποιοδήποτε άτομο χωρίς ίχνη δηλητηρίασης, έτσι ώστε οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου οποιασδήποτε χώρας να μην έχουν λόγο να πιστεύουν ότι το άτομο δηλητηριάστηκε με κάτι και ο θάνατός του δεν ήταν φυσικός. Εγγυόμαστε ότι η ιατρική εξέταση δεν θα αποκαλύψει καμία υποψία δηλητηρίασης ή εγκληματικό ίχνος σε αυτόν τον θάνατο.
Η δηλητηρίαση ενός ατόμου είναι πολύ πιο ακριβή από την απλή δολοφονία, παρά το γεγονός ότι όταν το κάνεις αυτό, δεν είναι τόσο επικίνδυνο όσο το να πυροβολείς ένα πιστόλι στο δρόμο. Το παρέχουμε ως υπηρεσία, οι καλλιτέχνες μας το κάνουν μόνοι τους, αλλά στην ίδια τιμή, μπορούμε να πουλήσουμε κάποιες από τις τοξίνες που έχουμε σε απόθεμα σε εσάς και να τις στείλουμε σε πακέτο από οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία.
Όσον αφορά το έργο των δολοφόνων δηλητηριαστών μας, υπάρχει ένας αριθμός μεθόδων για τη μεταφορά δηλητηρίου στο σώμα του θύματος.

Η πιο βασική μέθοδος είναι ότι ασκούμε διαδερμική δηλητηρίαση.

Η δουλειά του δολοφόνου είναι απλώς να αγγίζει το θύμα. Για παράδειγμα, με ένα χέρι με γάντι, τα δάχτυλα του οποίου έχουν προηγουμένως εμποτιστεί σε δηλητηριασμένο τζελ. Χρησιμοποιούμε δηλητήρια που κατασκευάζονται στα εργαστήριά μας, μπορείτε να επιλέξετε την κατεύθυνση δράσης του δηλητηρίου μετά την πληρωμή.

Υπάρχουν δηλητήρια που προκαλούν ισχυρό ψευδοκαρδιακό επεισόδιο, υπάρχουν δηλητήρια που προκαλούν ψευδοεγκεφαλικό. Θάνατος 100%.

Μια ιατρική εξέταση δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει ή ακόμα και να υποψιαστεί την επίδραση του δηλητηρίου.

Τα δηλητήριά μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μην ανιχνεύονται κατά την ιατρική εξέταση. Δεν χρησιμοποιούμε ανόητα δηλητήρια από φαρμακευτικά συμπυκνώματα, η δηλητηρίαση των οποίων καθορίζεται από ειδικούς με 100% πιθανότητα. Η δηλητηρίαση ενός ατόμου μέχρι θανάτου με τέτοιες πρωτόγονες ουσίες όπως το νερό του ακονίτη ή του ελλεβόρου δεν είναι τόσο απλό όσο θα ήθελε κανείς και η αστυνομία σίγουρα θα το ανακαλύψει.

Έχουμε δηλητήρια που μιμούνται μορφές του Covid-19. Υπάρχουν δηλητήρια που μιμούνται μια σοβαρή μορφή γρίπης.

Θα σκοτώσουν το θύμα μέσα σε λίγες μέρες. Η φόρμουλα δηλητηρίου περιέχει συστατικά ανοσοαποκλεισμού και το άτομο θα πεθάνει με 100% πιθανότητα, ακόμα κι αν βρίσκεται σε εντατική θεραπεία. Τα δηλητήρια δεν ανιχνεύονται κατά την εξέταση.

Το διαδερμικό μας τζελ για τη μεταφορά δηλητηρίων μέσω του δέρματος δεν είναι το κοινό διμεξίδιο από το φαρμακείο, αλλά μια άλλη ουσία από τη σύγχρονη κοσμετολογία, η οποία είναι πολύ πιο αποτελεσματική και διεισδύει αμέσως στο δέρμα, μεταφέροντας το δηλητήριο στο σώμα.

Αυτός είναι ο μηχανισμός αυτής της υπηρεσίας.

Ο ερμηνευτής θα αγγίξει ανεπαίσθητα ή με πονηρό τρόπο το θύμα με ένα δηλητηριασμένο «χέρι». Και το δηλητήριο παραδόθηκε.

Μετά την πληρωμή, θα μπορείτε να επιλέξετε ένα εξάρτημα και να συζητήσετε τα δηλητήρια με περισσότερες λεπτομέρειες. Μέχρι τότε, δεν σκοπεύουμε να συζητήσουμε λεπτομέρειες μαζί σας.