Punëson një vrasës me pagesë urdhëron një vrasje me pagesë në Shqipëri

Punëson një vrasës me pagesë, 
urdhëron një vrasje me pagesë në Shqipëri, urdhërojë vrasjen, Rrëmbimi, Urdhëroni helmimin e një personi.

Vrasës për shërbim me qira.

Grumbullues mbarëbotëror i vrasjeve me pagesë. Organizata e vrasësve që punon në çdo vend të qytetëruar të botës!

hire a hitman rent a killer assassin for hire

Organizata jonë është një grumbullues i shërbimeve vrasëse. Ne kemi qendrat tona të rekrutimit për punësimin e mercenarëve ushtarakë dhe konvertimin e tyre për të punuar si vrasës në qytetet moderne. Shërbimet tona janë të rëndësishme në të gjitha vendet e qytetëruara dhe “qelizat tona të fjetura” të vrasësve të gatshëm për punë janë të disponueshme në të gjitha qytetet kryesore të botës pa përjashtim. Ju urdhëroni – mercenarët tanë kryejnë.
Ne kemi në dispozicion si grupe të mirëorganizuara të bazuara në objekte (baza) të reagimit të shpejtë, ashtu edhe qindra interpretues privatë më të mirë me nivele të ndryshme trajnimi.

Videot promovuese të interpretuesve tanë:

Rifresko faqen nëse video nuk është ngarkuar në pajisjen tënde celulare.

Punësoni një vrasës me pagesë dhe vrisni armikun tuaj

 

Punësoni një vrasës për atentat shërbimin online

Më shumë detaje rreth sistemit tonë të organizimit mund të gjenden në seksionin përkatës të faqes sonë të internetit. Përdorni menunë e faqes në këndin e sipërm majtas nëse jeni duke përdorur një smartphone.

Lista jonë standarde e shërbimeve ofrohet me një çmim fiks, përveç nëse viktima juaj është një figurë politike e profilit të lartë ose një person shumë i mbrojtur me truproja të armatosur.
Edhe biznesmenë seriozë dhe politikanë mesatarë pa truproja të armatosura kuotohen me një çmim fiks standard.
Për vrasësit tanë, nuk ka rëndësi kush është viktima, çmimi i shërbimit mund të rritet vetëm në një rast – nëse ka një roje të armatosur.

Çmimet për shërbimet tona nuk janë të lira. Ne punojmë realisht, dhe për këtë arsye nëse jeni duke kërkuar për një interpretues për 100 dollarë, atëherë kërkoni atë midis të varurve nga droga në rrugë, alkoolistëve dhe personaliteteve të tjera jo të besueshme dhe budallaqe të cilët ose nuk do të jenë në gjendje të përmbushin urdhrin ose do t’ju japin në duart e policisë.

Lista e shërbimeve dhe çmimeve është e rëndësishme për të gjitha vendet dhe qytetet:

1) Vrasja e standardit të “rrugës”. Vrasësi përdor një armë zjarri, thikë ose çekiç për të vrarë. Si parazgjedhje, është organizuar një grabitje në rrugë. Viktimës së vrarë i hiqet telefoni inteligjent dhe pranë kufomës hidhet portofoli bosh pa para dhe karta krediti. Policia në shumicën e vendeve e shënon me forcë dhe pa mëdyshje këtë si “grabitje të zakonshme” sepse të kesh një vrasje me pagesë të pazgjidhur është një problem i madh.
Çmimi i shërbimit – 150.000$
Kohëzgjatja nga 1 deri në 7 ditë.

2) Helmimi me metodën transdermale të futjes së helmit.

Çmimi i shërbimit – 500.000$
Kohëzgjatja nga 1 deri në 7 ditë.

3) Rrëmbimi i ndjekur nga vrasja dhe asgjësimi i trupit Çmimi i shërbimit – 1.200.000 dollarë
Kohëzgjatja nga 3 deri në 14 ditë.

4) Organizimi i aksidentit. Komploti i aksidentit përbëhet nga interpretues. Ky rast është individual dhe përcaktohet plotësisht nga interpretuesi, jo nga klienti. Klienti mund të këshillojë vetëm për metodat e mundshme, të tilla si organizimi i një aksidenti automobilistik. Por duke qenë se interpretuesi i vendoset detyra e një “aksidenti” të garantuar, është ai që zgjedh metodën më realiste në mënyrë që policia dhe ekspertët të besojnë në aksidentin e asaj që ka ndodhur.
Çmimi i shërbimit – 2.000.000$
Kohëzgjatja nga 7 deri në 14 ditë.

Faqja jonë e internetit pranon vetëm porosi me pagesë.

Ne nuk punojmë falas.

Për shkak të faktit se dhjetëra e qindra letra të drejtpërdrejta të padëshiruara janë shkruar në emailet tona të kontaktit dhe mesazherët e çastit, të tilla si kërkesat për të vrarë dikë falas, ose çdo riffraff shkruan lutje për t’i dhënë atij një armë me një silenciator dhe për të dërguar një vrasës në punë. – ne injorojmë të gjitha letrat dhe mesazhet, përveç atyre që janë të shkruara në faktin e pagesës perfekte të porosisë me detajet e porosisë.

Është pagesa perfekte sipas rekuizitit të bitcoin që kemi hapur në faqe që aktivizon ekzekutimin e porosisë dhe vendosjen e kontaktit me ju, dhe jo emaili me tekstin “Jam gati të paguaj” që shpesh i shkruajmë. tërhiqni vëmendjen tonë dhe bisedoni dhe flisni si rezultat pa paguar asgjë dhe pa porositur.

Ne nuk kemi kohë apo prirje për të argëtuar dikë me biseda. Prandaj, kuratori i porosisë do të kontaktojë vetëm ata që dërgojnë një email me titullin “Kam paguar” në të cilin do të ketë një pamje të pagesës dhe një lidhje me transaksionin me bitcoin. Letrat pa pagesë nuk merren parasysh.

Ne kërkojmë të dhëna standarde për të porositur:
1) Emri Mbiemri i Viktimës
2) 10 foto janë më se të mjaftueshme, por të paktën një.
3) Adresat e vendbanimit dhe të punës së viktimës, të dhëna për praninë e një makine.
– Është e dëshirueshme të shtohet një maksimum i çdo informacioni, por të paktën ky minimum i mësipërm është i mjaftueshëm. Nëse është e nevojshme, ne do ta zbulojmë vetë pjesën tjetër. Ka njerëz edhe për këtë.

Për të paguar shërbimet ose mallrat tona, duhet të blini kriptomonedhën Bitcoin.

Ne jemi shërbim kriminal dhe nuk pranojmë pagesa në mënyra të tjera si karta krediti, Paypal, llogari bankare, etj.
Vetëm kriptovalutat Bitcoin.

Së pari do t’ju duhet të regjistroheni në një nga shkëmbyesit e kriptomonedhave dhe të blini bitcoin në çfarëdo mënyre të përshtatshme për ju, siç është pagesa e kartës së kreditit. Pas kësaj, Bitcoin do të kreditohet në bilancin e llogarisë tuaj në bursë. Nga atje ju mund të dërgoni Bitcoin në transaksionin tonë të portofolit.

Ju lutemi vini re se Komisioni për shkëmbimin e parave në Bitcoin në bursë ju paguani. Kështu, do t’ju duhet mesatarisht + 3000-5000 € më shumë se shuma e porosisë për të paguar për të.

Shembull, duke marrë parasysh shkëmbimin e Bitcoin, për të blerë një shërbim me 150,000 €, do t’ju duhen 155,000 € +/-
Por dy shkëmbime të ndryshme me propozime për shkëmbime private, gjithçka është individualisht, të gjithë shkëmbyesit privatë kanë komisionet, limitet, opsionet dhe kushtet e tyre të pagesës. Shkëmbimet mund të kontaktohen në mënyra të ndryshme për të komunikuar dhe diskutuar shpejt kushtet.

Ju mund të filtroni kërkimin për vendin, qytetin, qytetin, mënyrën e pagesës dhe kriptomonedhën e dëshiruar. Nga lista e sugjerimeve private, përpiquni të zgjidhni shkëmbyes me një reputacion të vendosur. Përpara se të paguani për blerjen e kriptomonedhës, çdo shkëmbyes e regjistron atë në bilancin e këmbimit në depozitën e ngrirjes së Mbajtësit. Shkëmbimi kryen një funksion ndërmjetësues. Në disa raste, është e mundur të bihet dakord për kushte të tjera shkëmbimi individualisht.

KULETA JONË BITCOIN:

bc1qfvk4qw4gq55jdwpwt9fvglv00qke8h03eqhnxr

Kontrolloni me shkëmbyes të veçantë në më shumë detaje.
1) https://localcryptos.com
2) https://agoradesk.com

Nëse keni vërtet nevojë për shërbimet tona, mund të përballeni lehtësisht me këtë proces të thjeshtë pagese. Opsione të tjera përveç pagesës së kriptomonedhës, ne nuk pranojmë.

_____________________________________

_____________________________________

_____________________________________

Blloku i kërkimit në Google:

Fitimet e vrasësve në Kanada dhe jashtë saj
Natyrisht që nuk ka të dhëna të sakta për të ardhurat e vrasësit. Sipas njoftimeve të pakonfirmuara, vrasjet me pagesë në familje, kur njëri prej bashkëshortëve kërkon të heqë qafe tjetrin për një trashëgimi shumë të mirë, mund të paguhen në rangun nga 400-500 mijë dollarë. Në çdo rast, jo më shumë se 8000 dollarë. Natyrisht, shumë varet nga personaliteti i viktimës. Nëse ky është një person i varfër, i qetë dhe i panjohur, atëherë eliminimi i tij mund t’i kushtojë klientit një shumë shumë më të vogël. Ka raste kur një person është vrarë për 5000 dollarë… Nuk do ta besoni, por në SHBA u ndalua së fundmi një vrasës i mundshëm (një alkoolist vendas) që kreu një vrasje me pagesë për 500 dollarë! Eliminimi i personaliteteve të famshme, politikanëve të nivelit të Boris Jacksonson ose një autoriteti kryesor i botës së krimit është shumë i shtrenjtë. Për më tepër, nuk është aq e lehtë të gjesh një interpretues, pasi jo çdo vrasës do të ndërmarrë një punë të tillë. Sipas disa raporteve, vrasje të tilla kushtojnë më shumë se 50 mijë dollarë.

Në SHBA, vrasësit fitojnë shumë më tepër. Në një nga intervistat, një avokat amerikan i tha një gazetari se vrasja me pagesë e një personi të famshëm në Shtetet e Bashkuara kushton nga 30,000 deri në 350,000 dollarë. Në të njëjtën kohë, vrasësit profesionistë që punojnë vetëm, natyrisht, marrin më shumë, pasi puna në ekip paguhet shumë më modeste – rreth 20 mijë dollarë për secilin prej pjesëmarrësve.

Google:

Punësoni një vrasës, merrni me qira një vrasës, punësoni një vrasës, punësoni një vrasës me qira, punësoni një vrasës, urdhëroni vrasje për para, vrisni eliminoni një konkurrent, punësoni një vrasës profesionist, punësoni një vrasës profesionist, punësoni një vrasës për para, punësoni një vrasës për para, punëso një vrasës për vrasjen, urdhëro një vrasës për vrasjen, vrasës me pagesë për para, vendi i vrasjeve me pagesë, faqja e porosisë për vrasjen, faqja e punësimit të një vrasësi, faqja e punësimit të një vrasësi me pagesë, punësimi i një vrasësi në internet, punësoni një vrasës me pagesë në internet, punësoni një mercenar për të vrarë, si të vrisni një njeri pa gjurmë, si të helmoni një njeri, si të porosisni një konkurrent, si të urdhëroni një person, si të shpëtoni nga një person, si të heqësh qafe një konkurrent, si të heqësh qafe një kundërshtar, si të sillesh me një person, si të heqësh qafe një dashnor, si të heqësh qafe një dashnore, si të heqësh qafe një konkurrent në biznes , si të hiqni një biznes konkurrent, si të shpëtoni nga një kundërshtar, si të eliminoni një kundërshtar, si të hiqni një kundërshtar, Si të merrni rev si të hakmerresh më mirë ndaj një personi, si të hakmerresh ndaj një personi, si të hakmerresh ndaj një personi, si të hakmerresh më mirë ndaj një personi, si të ndëshkosh një person, si të ndëshkosh më mirë një një person për të zëvendësuar një person, si për të prishur jetën e një personi, si për të thyer një person, si për të thyer jetën e një personi, si për ta bërë një person me aftësi të kufizuara, si për ta kthyer një person në një perime, si t’i mësoni një personi një mësim , si të mësosh një bastard se si ta bësh veten të respektuar. Punësoni një vrasës për të vrarë dikë, punësoni një vrasës për të vrarë armiqtë tuaj, punësoni një vrasës për disa para, punësoni një vrasës për bitcoin