Palkkaa palkkamurhaajan, palkata salamurhaaja, tilata sopimusmurha Suomeen, tilata murhan, Kidnappaus

Palkkaa palkkamurhaajan, palkata salamurhaaja, tilata sopimusmurha Suomeen, tilata murhan, Kidnappaus.

Killer vuokralle.

Maailmanlaajuinen sopimusmurhien kerääjä. Assassins-järjestö, joka toimii missä tahansa maailman sivistyneessä maassa!

hire a hitman rent a killer assassin for hire

Organisaatiomme on tappajapalveluiden yhdistäjä. Meillä on omat rekrytointikeskuksemme armeijan palkkasoturien palkkaamiseksi ja heidän muuntamiseksi tappajiksi nykyaikaisissa kaupungeissa.

Palvelumme ovat merkityksellisiä kaikissa sivistysmaissa, ja työvalmiiden tappajamme “nukkuvat solut” ovat poikkeuksetta saatavilla kaikissa maailman suurimmissa kaupungeissa. Sinä tilaat – palkkasoturimme suorittavat.

Käytössämme on sekä hyvin organisoituja nopean toiminnan tiloihin (tukikohtiin) perustuvia ryhmiä että satoja eritasoisia yksityisiä huipputekijöitä.

Esiintyjiemme promovideot:

Päivitä sivu, jos video ei latautunut mobiililaitteellesi.

Palkkaa palkkamurhaaja ja tapa vihollisesi

Palkkaa tappaja salamurhaa varten verkkopalvelussa

 

Lisätietoja organisaatiojärjestelmästämme löytyy verkkosivustomme vastaavasta osiosta. Käytä vasemmassa yläkulmassa olevaa sivustovalikkoa, jos käytät älypuhelinta.

Vakiopalveluluettelomme tarjotaan kiinteään hintaan, ellei uhri ole korkean profiilin poliittinen hahmo tai erittäin suojeltu henkilö aseistettujen henkivartijoiden kanssa.

Jopa vakavat liikemiehet ja keskivertopoliitikot ilman aseistettuja henkivartijoita noteerataan vakiohintaan.

Murhaajillemme ei ole väliä kuka uhri on, palvelun hinta voi nousta vain yhdessä tapauksessa – jos on aseistettu vartija.

Palvelujemme hinnat eivät ole halpoja. Työskentelemme todella, ja siksi jos etsit esiintyjää 100 dollarilla, etsi häntä katuhuumeiden, alkoholistien ja muiden epäluotettavien ja tyhmien persoonallisuuksien joukosta, jotka joko eivät pysty täyttämään tilausta tai antavat sinut poliisin käsissä.

Palvelu- ja hintaluettelo koskee kaikkia maita ja kaupunkeja:

1) “Katu”-standardin murha. Murhaaja käyttää ampuma-asetta, veistä tai vasaraa tappaakseen. Oletusarvoisesti katuryöstö on lavastettu. Älypuhelin otetaan pois murhatulta uhrilta ja lompakko heitetään ruumiin viereen tyhjänä ilman rahaa ja luottokortteja. Useimpien maiden poliisi kirjoittaa tämän vahvasti ja yksiselitteisesti “tavanomaiseksi ryöstöksi”, koska ratkaisematta jäänyt sopimusmurha on suuri ongelma.
Palvelun hinta – 150 000 dollaria
Toimitusaika 1-7 päivää.

2) Myrkytys transdermaalisella menetelmällä myrkkyä tuomalla.

Palvelun hinta – 500 000 dollaria
Toimitusaika 1-7 päivää.

3) Kidnappaus, jota seuraa murha ja ruumiin hävittäminen Palvelun hinta – 1 200 000 dollaria
Toimitusaika 3-14 päivää.

4) Onnettomuuden järjestäminen. Onnettomuuden juoni koostuu esiintyjistä. Tämä tapaus on yksilöllinen ja sen määrittelee täysin esiintyjä, ei asiakas. Asiakas voi neuvoa vain todennäköisiä menetelmiä, kuten auto-onnettomuuden lavastamista. Mutta koska taatun “onnettomuuden” tehtävä asetetaan esiintyjän eteen, hän valitsee realistisimman menetelmän, jotta poliisi ja asiantuntijat uskovat tapahtuneen onnettomuuteen.
Palvelun hinta – 2 000 000 dollaria
Toimitusaika 7-14 päivää.

Sivustomme hyväksyy vain maksetut tilaukset.

Emme tee työtä ilmaiseksi.

Johtuen siitä, että yhteyssähköposteihimme ja pikaviesteihimme kirjoitetaan kymmeniä ja satoja suoranaisia ​​roskapostikirjeitä, kuten pyyntöjä tappaa joku ilmaiseksi, tai jokainen riffraffi kirjoittaa pyyntöjä antaa hänelle ase äänenvaimennin ja lähettää tappaja töihin. – jätämme huomioimatta kaikki kirjeet ja viestit paitsi ne, jotka on kirjoitettu tilauksen täydellisestä maksusta tilaustiedoilla.

Se on täydellinen maksu sivustolle avaamamme bitcoin-vaatimuksen mukaan, joka aktivoi tilauksen suorittamisen ja yhteydenoton sinuun, ei sähköposti, jossa on teksti “Olen valmis maksamaan”, johon usein kirjoitamme. kiinnitä huomiomme ja keskustele ja puhu tämän seurauksena maksamatta mitään ja tilaamatta.

Meillä ei ole aikaa tai halua viihdyttää ketään keskustelulla. Siksi tilauksen kuraattori ottaa yhteyttä vain niihin, jotka lähettävät sähköpostin otsikolla “Maksoin”, jossa on kuvakaappaus maksusta ja linkki bitcoin-tapahtumaan. Maksuttomat kirjeet jätetään huomiotta.

Vaadimme tilausta varten vakiotiedot:
1) Uhrin etunimi
2) 10 kuvaa on enemmän kuin tarpeeksi, mutta vähintään yksi.
3) Uhrin asuin- ja työosoitteet, tiedot auton läsnäolosta.
– Kaikkia tietoja on toivottavaa lisätä, mutta vähintään tämä ylittävä vähimmäismäärä riittää. Tarvittaessa selvitämme loput itse. Tähänkin löytyy ihmisiä.

Maksaaksesi palveluistamme tai tavaroistamme sinun on ostettava kryptovaluutta Bitcoin.

Olemme rikospalvelu, emmekä hyväksy maksuja muilla tavoilla, kuten luottokortit, Paypal, pankkitilit jne.
Vain kryptovaluutat Bitcoin.

Ensin sinun tulee rekisteröityä johonkin kryptovaluutanvaihtimista ja ostaa bitcoineja millä tahansa sinulle sopivalla tavalla, kuten maksamalla luottokortilla. Tämän jälkeen Bitcoin hyvitetään tilisi saldolle pörssissä. Sieltä voit lähettää Bitcoineja lompakkotapahtumaamme.

Huomaa, että maksat Bitcoinin rahanvaihdosta pörssissä. Tarvitset siis keskimäärin +3000-5000€ tilaussummaa enemmän maksaaksesi sen.

Esimerkki: Bitcoinin vaihto huomioon ottaen tarvitset 155 000 € +/- palvelun ostamiseen 150 000 eurolla.
Mutta kaksi erilaista vaihtoa yksityisillä vaihtoehdotuksilla, kaikki on yksilöllistä, kaikilla yksityisillä vaihtajilla on omat provisiot, limiitit, maksuvaihtoehdot ja ehdot. Pörsseihin voidaan ottaa yhteyttä eri tavoilla, jotta voidaan nopeasti kommunikoida ja keskustella ehdoista.

Voit suodattaa haun maan, kaupungin, kaupungin, maksutavan ja haluamasi kryptovaluutan perusteella. Yritä valita yksityisten ehdotusten luettelosta vaihtimet, joilla on vakiintunut maine. Ennen kuin maksat kryptovaluutan ostosta, mikä tahansa vaihtaja kirjaa sen pörssin saldoon haltijan jäädytustalletukseen. Pörssi toimii välittäjänä. Joissain tapauksissa on mahdollista sopia erikseen muista vaihtoehdoista.

BITCOIN-LOMPAKKOMME:

bc1qfvk4qw4gq55jdwpwt9fvglv00qke8h03eqhnxr

Tarkista tarkemmin tietystä vaihtimesta.
1) https://localcryptos.com
2) https://agoradesk.com

Jos todella tarvitset palveluitamme, voit hoitaa tämän yksinkertaisen maksuprosessin helposti. Muita vaihtoehtoja kryptovaluutan maksamisen lisäksi emme hyväksy.

_____________________________________________

_____________________________________________

_____________________________________________

Google-hakulohko:

Hitmanin tulot Kanadassa ja ulkomailla
Tarkkoja tietoja murhaajan tuloista ei tietenkään ole. Vahvistamattomien raporttien mukaan kotimaisista sopimusmurhista, kun toinen puolisoista haluaa päästä eroon toisesta erittäin hyvästä perinnöstä, voidaan maksaa 400-500 tuhatta dollaria. Joka tapauksessa enintään 8000 dollaria. Luonnollisesti paljon riippuu uhrin persoonasta. Jos tämä on köyhä, hiljainen ja tuntematon henkilö, hänen poistamisensa voi maksaa asiakkaalle paljon pienemmän summan. On tapauksia, joissa ihminen tapettiin 5 000 dollarilla… Ette usko, mutta USA:ssa pidätettiin äskettäin mahdollinen tappaja (paikallinen alkoholisti), joka teki sopimusmurhan 500 dollarilla! Kuuluisten henkilöiden, Boris Jacksonsonin tason poliitikkojen tai alamaailman suuren auktoriteetin eliminoiminen on erittäin kallista. Lisäksi esiintyjän löytäminen ei ole niin helppoa, koska jokainen tappaja ei tee tällaista työtä. Joidenkin raporttien mukaan tällaiset murhat maksavat yli 50 tuhatta dollaria.

Yhdysvalloissa tappajat tienaavat paljon enemmän. Yhdessä haastattelussa amerikkalainen lakimies kertoi toimittajalle, että kuuluisan henkilön sopimusmurha Yhdysvalloissa maksaa 30 000 – 350 000 dollaria. Samaan aikaan yksin työskentelevät ammattimurhaajat saavat tietysti enemmän, koska tiimityöstä maksetaan paljon vaatimattomammin – noin 20 tuhatta dollaria jokaiselle osallistujalle.

 

Populaarikulttuurissa tappajan imago liittyy vahvasti uljaaseen tappokoneeseen, jolle tästä huolimatta ystävällisyys ja myötätunto eivät ole vieraita. Se John Wick, joka kostaa tunteellisesti koiran murhan, tuo agentti 47, joka puolustaa pientä tyttöä – taidoistaan ​​​​huolimatta he eivät näytä meistä hirviöiltä.

Mutta tosielämässä, kuten usein, asiat ovat toisin. Palkatut tappajat jättivät toiminnastaan ​​pitkän verisen jäljen historiaan. Seuraamme tätä polkua. Tarpeeksi romantiikkaa, tapaa todellisia hyökkääjiä.

John Childs
John Childs oli yksi Britannian historian julmimmista lyömistä. Hänen uhriensa tarkkaa määrää ei voitu määrittää. Ruumiita ei myöskään löydetty. John itse sanoi, että työn päätyttyä hän suoritti kolmivaiheisen rituaalin ruumiin tuhoamiseksi.

Ensin hän murskasi sen, sitten laittoi sen lihamyllyn läpi ja kaiken lisäksi poltti kaikki jäännökset. Tietysti tällaiset ongelmat ja vaikeudet maksoivat hyvin.

Ja tämä vaaraton pullea oli Britannian vaarallisin tappaja
Ensimmäinen sopimus murhasta toi tappajalle 3 000 dollaria. Uran avausuhri oli liikemies John Brett. Lapset tappoivat myös uhrin 10-vuotiaan pojan, joka ei ollut onnekas todistajaksi. Lisäksi palveluiden hintoja korotettiin. Esimerkiksi toisen maalin arvo oli jo 6 700 dollaria.

Palkasoturin ura kesti neljä vuotta, marraskuusta 1974 lokakuuhun 1978. Työkokemus oli lyhyt, mutta intensiivinen. Ei tiedetä varmasti, kuinka monta maalia John otti pois. Hänet todettiin kuitenkin syylliseksi kuuteen murhaan.

Mielenkiintoisin asia koko John Childsin tarinassa on syy hänen pidättämiseensa. Toiminnan erityispiirteistä huolimatta hänet pidätettiin useista pankkiryöstöistä. Ja vasta sen jälkeen, kun hän oli pidätetty ryöstöistä, hän tunnusti tekevänsä murhat.

Rodney Charles Collins
Yksi agentti 47:n ikonisista liikkeistä on sosiaalinen salailu. Ristipukeutuminen on olennainen osa kaljua tappajaa. Todellisessa historiassa oli myös palkkasotureita, jotka käyttivät samanlaista taktiikkaa.

Etkö usko, että hän edes näyttää 47:nnen kasvoilta?
Rodney Collins tunnetaan paljon Britannian ulkopuolella. Sen toiminta-alue on kuuma Australia. Rodney sai “menestyneen talon tappajan” statuksen. Hänet tunnettiin useilla aliaksilla, kuten “Duke”, “Fox” ja “Cherokee”.

Pukeutuminen oli hänen asiansa. Hän sai haltuunsa poliisipuvun ja teki väärennetyn luvan. Tultuaan taloon uhrien luo, hän sidoi heidät ja lukitsi lapset makuuhuoneeseen. Seuraavaksi tuli murha. Toinen kieroutunut temppu – ensimmäiset, jotka löysivät ruumiit, olivat samat lukitut lapset.

Ensimmäinen tällä tavalla poistettu kohde oli huumekauppias Ray Abbey ja hänen vaimonsa 27. heinäkuuta 1987. Yhteensä poliisin epäilyjen mukaan Cherokee tappoi kymmenen ihmistä, mutta vain kaksi tapausta tuli todisteeksi. Ja silloinkaan ei kauaa – avattu yritys hajosi vuonna 2010. Pääasiallinen ja ainoa todistaja, Rodneyn entinen työnantaja, hakattiin kuoliaaksi kuntopyörällä.

Bernard Hanvik
Ja nyt on aika olla vaikuttunut. Ja kauhistua. Koska Childsin ja Collinsin saavutukset eivät ole saavutuksia verrattuna Hunwickiin, joka tunnetaan myös nimellä Barry the Bear. Vuonna 1982 hän sai päätökseen ainakin sata sopimusta, ja joidenkin lähteiden mukaan luku hyppää kolmesataan. Joten Bernard tappoi vähintään kaksi ihmistä viikossa.

Tällaisesta ammatillisesta innokkuudesta huolimatta hänet tuomittiin vasta vuonna 1999. Poliisi ja FBI tietysti yrittivät pidättää hänet vuonna 82, mutta he tekivät sen liian huolimattomasti. Oikeudenkäynti hävisi, koska lainvalvontaviranomaiset jäivät kiinni etsintäluvan väärentämisestä. Näin Hanvik eli vielä seitsemäntoista vuotta vapaana.

Bernard Hanvik – tappoi noin 300 ihmistä
Hänen työnantajansa kuvasivat Bernard Hanwickia erittäin väkivaltaiseksi esiintyjäksi. Hänen sanottiin hakkaavan uhrinsa puoliksi kuoliaaksi ennen kuin tappoi heidät, vaikka se ei ollut välttämätöntä. Yksi tapaus Hanvikin uralta ilmeisesti inspiroi Call of Duty: Black Opsin ensimmäisen osan kirjoittajia. Murhaaja kertoi, kuinka hän kerran kaatoi lasia miehen suuhun, minkä jälkeen hän alkoi hakata häntä. Hanvikille maksettiin työstä 3 000–5 000 dollaria.

Hänet todettiin syylliseksi vain yhteen murhaan. FBI väärensi määräyksen huumeparonin eliminoimiseksi ja sai palkkamurhaajan kiinni.

Christopher Flannery
Tapaa Collinsin kilpailija ja toinen australialainen palkkamurhaaja, Christopher Flannery. Kotona hänellä oli hyvin omaperäinen lempinimi, joka välitti varsin tilavasti hänen olemuksensa – Mr. Rent-to-Kill. Murhaajalla oli erityishinnat kehon eri osille.

Bernard Hanvik – tappoi noin 300 ihmistä
Christopher syntyi 48. ja 14-vuotiaasta lähtien häntä ruokkivat varkaudet ja murrot. Seitsemäntoista mennessä syytteiden luettelo oli kasvanut: varkaus, auton varkaus, poliisin pahoinpitely, ampuma-aseen kantaminen ja raiskaus. Kaikesta tästä laittomuudesta nuori mies tuomittiin seitsemäksi vuodeksi vankeuteen.

Vapautumisensa jälkeen Flannery aloitti työskentelyn yökerhossa. Työ kuitenkin tylsistyi nopeasti ja “Mr. Rent-A-Kill” alkoi tukea nimimerkkiään teoilla.

Christopherin ensimmäinen sopimus oli asianajaja Roger Wilsonin murha. Asianajajan ruumista ei koskaan löydetty, mutta tämän murhan uskotaan saaneen Flanneryn hulluksi. Tappamalla Wilsonin ja saamalla siitä 35 000 dollaria Christopher aloitti vakaan polun kohti yhden historian julmimmista palkkasotureista.
Tämä mies näyttää enemmän hyvin hoidetulta diplomaatilta kuin vaaralliselta tappajalta.
Näin erityisellä työllä olisi vaikea olla tekemättä vihollisia. Tammikuussa 1985 itse Christopheria yritettiin – häntä ammuttiin talon uloskäynnissä, mutta häntä ei tapettu. Siitä huolimatta tämä ei auttanut häntä paljon, saman vuoden toukokuussa Flannery meni täyttämään toista sopimusta ja katosi. Kukaan ei nähnyt häntä enää koskaan.
Aleksanteri Solonik
Kuuluisista salamurhaajista puhuttaessa ei voi olla mainitsematta maanmiestämme. Alexander Solonik, joka tunnetaan tulevaisuudessa nimellä makedonialainen, syntyi vuonna 1960 Kurganissa. Koulussa tuleva tappaja ei näyttänyt itseään millään tavalla ja päätti jotenkin kahdeksannen luokan. Koulun päätyttyä Sasha päätti liittyä armeijaan. Hän palveli Saksassa, missä hän sattui katsomaan erikoisjoukkojen koulutusta. Armeijan innoittamana hän päätti ryhtyä poliisiksi. Opiskelu korkeammassa poliisikoulussa ei kuitenkaan ollut Aleksanterin mieleen.
Makedonialainen ei itse asiassa osannut ampua kahdella kädellä, kuten ystävänsä kutsui vitsillä Solonikia, kun hän otti kaksi pistoolia käsiinsä.
Ensimmäinen syyte, huolimatta siitä, mistä hän tuli tunnetuksi, ei liittynyt murhiin. Ensimmäinen Solonikia vastaan ​​nostettu syyte koski raiskausta. Hänet todettiin syylliseksi ja tuomittiin kahdeksaksi vuodeksi tiukan hallinnon siirtomaahan. Tapaamisen aikana Solonik kuitenkin hyppäsi ikkunasta ulos oikeussalista ja katosi tuntemattomaan suuntaan. Huolimatta siitä, että ikkuna oli toisessa kerroksessa, Alexander ei saanut näkyviä vammoja.
Piilossa Aleksanteri päätti, että hänen ulkonäkönsä oli melko merkittävä. Muuttaakseen hänet hän tuli kauneussalonkiin, jossa hänet jäi kiinni. Vankilassa Solonik ryhtyi heti laatimaan pakosuunnitelmaa ja kaksi vuotta myöhemmin hän pakeni ilmanvaihdon kautta.
Makedonsky teki ensimmäisen sopimusmurhansa kuusi kuukautta pakenemisen jälkeen. Uhri oli rikollisjoukon johtaja Nikolai Prichinich. Onnistunut salamurha antoi sysäyksen hänen uralleen ja hänestä tuli pian yksi halutuimmista palkkamurhaajista. Hänen kohteensa olivat pääasiassa ryhmittymien päälliköt.
Jimmy Moody
Palataan sumuiseen Albioniin, jossa 1960-luvulla tuleva James Bond lupasi päinvastoin. Jimmy Moody aloitti uransa työskentelemällä yhdelle brittiläisistä gangstereista. Pian hän kuitenkin järjesti “Chainsaw Gangin”, josta tuli 70-luvun menestynein aseellisten ryöstöjen ryhmä.
Nämä kasvot koristavat “Most Wanted” -listoja vuonna 1979
Jatkuvat ryöstöt herättivät poliisin huomion ja vuonna 1979 hänet pidätettiin. Mutta koska Jimmy uskoi myös, että kotkat eivät istu häkissä, hän järjesti sellukatoverinsa kanssa paon. Poistuttuaan Brixonin vankilan muureista Moody ja hänen kumppaninsa nousivat “etsiisimpien” -listan kärkeen.
Moody muutti pian Belfastiin, missä hän aloitti uransa salamurhaajana. Irlannin tasavaltalaisarmeijasta tuli ensimmäinen työnantaja. Pian “kuuluisimman ryöstön” asema korvattiin “kuuluisimmalla palkkasoturilla”. Tarvittaessa Moody voisi jopa järjestää julkisen teloituksen, jotta kaikki ottaisivat työnantajien viestin.
Jimmy Moodysta tuli pian niin vaarallinen tappaja, että brittiläinen turvallisuuspalvelu lähetti koko joukon eliminoimaan hänet. Mutta nämä yritykset eivät johtaneet mihinkään.
“Ota kuva tyypistä, joka ei tappanut ketään” (C)
Palattuaan Irlannista Englantiin Jimmy tappoi yhden suuren rikollisperheen jäsenen. Pian tämän jälkeen Ison-Britannian vaarallisin palkkamurha kuoli elokuvallisimmin.
1. kesäkuuta 1993 Jimmy Moody istui pubissa juomassa rauhallisesti. Kello näytti kymmentä illalla. Mies käveli baariin ja tilasi juoman. Koskematta mukiin hän otti esiin pistoolin. Sen jälkeen Jimmyn rintakehä sai neljä luotia, yksi lyijypala meni päähän ja kaksi muuta selkään. Kaiken teki ammattilainen, mutta siinä oli yksi epätavallinen yksityiskohta – tunteet. Murhaaja kirosi äänekkäästi ampuessaan.
Roy Demeo
Tällainen ammatti kuin palkkamurhaaja ei voinut muuta kuin löytää paikkansa italialaisessa mafiassa. Roy DeMeo oli yksi Gambinon rikosperheen jäsenistä. Hän oli myös Demeo-tiimin päällikkö, joka tappoi ainakin 70 ihmistä kymmenessä vuodessa.

Viime vuosisadan 70-luvun alussa Roy alkoi aktiivisesti ruiskuttaa rahaa pornoelokuvien tuotantoon. Hänen elokuvansa osoittautuivat kuitenkin “epätavallisiksi”. Hän piti eläimellisyyteen liittyvistä kuvista, joissa oli mukana alaikäisiä, sekä nuuskasta. Tällaiset taipumukset olivat mafian periaatteiden vastaisia, ja Royta pyydettiin lopettamaan tällainen “harrastus”. Demeo ei pysähtynyt. Kun poliisi löysi hänen nimissään shekkejä pornografi Paul Rothenbergiltä, ​​Roy sai käskyn tappaa ohjaaja. Ja 30. kesäkuuta 1973 Rotenberg löydettiin kuolleena.

Tämä hauska lihava mies pelkäsi koko New Yorkia
Demeo ei kuitenkaan ollut tunnettu vain taipumuksistaan. Hänen tapansa käsitellä uhreja olivat myös laajalti tunnettuja. Kun uhri tapettiin, hänet ripustettiin ylösalaisin kylpyhuoneeseen niin, että kaikki veri oli lasitettu. Tämä tehtiin, jotta ruumis ei enää vuotanut pilkkomisen aikana.

Joidenkin arvioiden mukaan DeMeo tappoi 25-37 ihmistä koko uransa aikana. FBI:n johto uskoo kuitenkin, että tämä määrä voi nousta 200 uhriin.

Jäämies
Toinen hammasratas mafian valtavassa koneistossa oli Richard Kukiski. Joidenkin arvioiden mukaan noin 200 ihmistä putosi hänen käsistään koko hänen uransa aikana. Kuklinsky avasi tämän tiskin ollessaan vain 13-vuotias.

Noin 200 ihmistä näki nämä välinpitämättömät silmät ennen kuolemaansa.
Kuklinsky tapasi muun muassa edellisen sankarimme Roy Demeon. Richard on velkaa suuren summan Demeon ystävälle. Selittävän keskustelun jälkeen Kuklinsky vietti jonkin aikaa sairaalassa.

Epämiellyttävästä tuttavuudesta huolimatta Demeosta tuli Richardin työnantaja tulevaisuudessa. Kerran, kun he ratsastivat ympäri kaupunkia, Demeo osoitti satunnaista henkilöä ja käski tappaa hänet. Kuklinsky toteutti käskyn ilman pitkiä puheita. Tästä alkoi Jäämiehen ura.

Kerran hän ystävänsä pyynnöstä suoritti tilauksen vaimolleen ja pojalleen
Seuraavat 30 vuotta hän vain tappoi ihmisiä mafian vuoksi. Hän tappoi eri tavoilla: silmukalla, pistoolilla, veitsellä ja myrkkyllä. Jälkimmäistä hän piti parhaana työkaluna. Kuitenkin kuuluisuus sekä lempinimi Iceman sai kokeistaan ​​alhaisten lämpötilojen vaikutuksesta rappeutuviin kehoihin. Hän jäädytti ruumiita Gambino-klaanin laitoksille kuuluvissa teollisissa pakastimissa.

Nämä kokeet saivat Richardin lopulta vankilaan. Yksi hänen jokeen heittämistään ruumiista ei sulanut loppuun asti. Uhrin sydämestä löydetyistä jääpaloista poliisi teki joitain johtopäätöksiä, jotka lopulta johtivat jäämieheen.

Abe Reles
Aben oikea nimi on Elkan ben Shimon. Abe oli Itävallasta tulleen juutalaisen maahanmuuttajan poika. Ja jo vakiintuneen perinteen mukaan hänen taipumus rikollisuuteen ilmestyi nuorena. Hänet pidätettiin 18-vuotiaana purukumin varastamisesta myyntiautomaatista.

Onko mahdollista ajatella, että hän voi minä hetkenä hyvänsä lyödä jäähakkua päähäsi?
Reles teki ensimmäisen murhansa kostosta. Uhri oli hänen pomonsa Meyer Shapiro. Kerran Shapiro hakkasi häntä rajusti ystäviensä kanssa ja vei Relesin tyttöystävän kentälle ja raiskasi hänet, sen jälkeen kun hän oli myös lyönyt häntä. Skinny Abe ei kestänyt tätä ja ampui rikoksentekijän kaksi kuukautta myöhemmin. Myös kaksi entisen pomon veljeä sai surmansa, joista Reles hautasi yhden elävältä.

Myöhemmin Relesistä tuli kokopäiväinen mafian tappaja tai pikemminkin salainen organisaatio Murder Inc. (Murder Inc.). Hän sai lempinimen Kid Twist. Päämurha-ase oli jäähakku. Kierre lävisti sen uhrin temppeliin terävällä iskulla, jonka jälkeen hän koki kauheaa kärsimystä useiden minuuttien ajan ja vasta sitten tapahtui kuolema.

Poliisi arvioi, että Reles tappoi ainakin tuhat ihmistä. Hänen uhriensa joukossa ei kuitenkaan ollut vain mittatilaustyönä valmistettuja henkilöitä, vaan myös tavallisia ihmisiä. Joten hän saattoi tappaa autonpesurin, koska hän puuttui paikan autostaan.

Yli tuhat ihmistä on hänen kuolemansa käsissä
Tietenkin, kun tällainen numero on saavutettu, on mahdotonta jäädä huomaamatta. Vuonna 1940 Abe Reles pidätettiin. Mutta tajuttuaan, että sähkötuoli loisti hänelle, aikansa vaarallisimmasta tappajasta tuli nopeasti mukautuva todistaja.

Kid Twist luovutti melkein koko Murder Corporationin huipun ja löydettiin kuolleena 12. marraskuuta 1941. Ruumis makasi sen hotellin alla, josta hän oli saanut turvapaikan. Tapahtuneesta on kaksi versiota. Ensimmäisen mukaan hän yritti paeta, kaatui huolimattomuudesta. Toinen on paljon realistisempi – palkatut poliisit tappoivat hänet.

Aben kuoleman jälkeen Reles sai toisen lempinimen – Kanarian. He sanoivat hänestä: “Kanaria lauloi hyvin, mutta lensi huonosti.”

Ja mikä voi olla johtopäätös? Hitmen eivät ole tummia romantikkoja, vaan psykopaatteja. Sarjamurhaajia muistuttavia hulluja, jotka ovat onnekkaita voittamaan liiketoimintansa ja ansaita elantonsa siitä. Heillä ei ollut periaatteita, ei omaatuntoa, vain hintalappuja.

Ja tietysti kuvitteellinen Hitman oli paljon tarkempi ja tehokkaampi työssään – ei jälkiä ja typeriä todisteita. Ei liiallista julmuutta ja hulluutta – vain pätevä laskelma, ei mitään henkilökohtaista. Estetiikka ja maku. Joten kiitos lukemisesta, mutta unohda nämä roskat.

Google:

Palkkaa murhaaja, vuokraa murhaaja, palkkaa palkkamurhaaja, palkkaa salamurhaaja, tilaa murha rahasta, tapa eliminoi kilpailija, palkkaa ammattimurhaaja, palkkaa ammattimurhaaja, palkkaa tappaja rahasta, palkkaa murhaaja rahaa, palkata tappaja tappamaan, tilata tappaja tappamaan, palkatut tappajat rahasta, tilausmurhan paikka, paikka tilata murha, paikka palkata tappaja, työpaikka palkata sopimusmurhaaja, palkata tappaja Internetissä, palkkaa sopimusmurhaaja Internetissä, palkkaa palkkasoturi tappamaan, kuinka tappaa mies ilman jälkiä, kuinka myrkyttää ihminen, kuinka tilata kilpailija, kuinka tilata henkilö, kuinka päästä eroon henkilö, kuinka päästä eroon kilpailijasta, kuinka päästä eroon vastustajasta, kuinka käsitellä ihmistä, kuinka päästä eroon rakastajasta, kuinka päästä eroon rakastajatarsta, kuinka päästä eroon kilpailijasta liiketoiminnassa , kuinka poistaa kilpailijayritys, kuinka päästä eroon vastustajasta, kuinka eliminoida vastustaja, kuinka poistaa vastustaja, Kuinka ottaa kierros kostaa ihmiselle, kuinka parhaiten kostaa henkilölle, kuinka kostaa ihmiselle, kuinka kostaa ihmiselle, kuinka parhaiten kostaa ihmiselle, kuinka rangaista henkilöä, kuinka parhaiten rangaista henkilö korvaamaan ihmisen, kuinka pilata ihmisen elämä, kuinka rikkoa ihminen, miten rikkoa ihmisen elämä, kuinka tehdä ihmisestä vammainen, kuinka tehdä ihmisestä vihannes, kuinka parhaiten opettaa ihmiselle oppitunti , kuinka opettaa paskiainen tekemään itsestäsi arvostettu Kuinka saada mies pyytämään anteeksi, kuinka saada mies pyytämään anteeksi, kuinka saada mies lähtemään, kuinka saada anteeksipyyntö. Palkkaa tappaja tappamaan jonkun, palkkaa tappaja tappamaan vihollisesi, palkkaa tappaja rahalla, palkkaa tappaja bitcoinilla