Najeti morilca, naročili naročilni umor v Sloveniji, odredi umor

Najeti morilca, naročili naročilni umor v Sloveniji, odredi umor

Morilec za najem storitev.

Svetovni agregator naročil umorov. Organizacija atentatorjev, ki deluje v kateri koli civilizirani državi sveta!

hire a hitman rent a killer assassin for hire

Naša organizacija je agregator morilskih storitev. Imamo lastne rekrutacijske centre za najem vojaških plačancev in njihovo preusmeritev v morilce v sodobnih mestih. Naše storitve so pomembne v vseh civiliziranih državah, naše “speče celice” morilcev, pripravljenih na delo, pa so brez izjeme na voljo v vseh večjih mestih sveta. Vi naročite – naši plačanci nastopajo.
Na voljo imamo tako dobro organizirane skupine, ki temeljijo na objektih za hitro odzivanje (baze), kot na stotine vrhunskih zasebnih izvajalcev z različnimi stopnjami usposobljenosti.

Promocijski videoposnetki naših izvajalcev:

Osvežite stran, če se videoposnetek ni naložil na vaši mobilni napravi.

Najemite morilca in ubijte svojega sovražnika

Najemite morilca za atentat na spletu

Več podrobnosti o našem organizacijskem sistemu najdete v ustreznem razdelku našega spletnega mesta. Če uporabljate pametni telefon, uporabite meni spletnega mesta v zgornjem levem kotu.

Naš standardni seznam storitev je na voljo po fiksni ceni, razen če je vaša žrtev odmevna politična osebnost ali zelo zaščitena oseba z oboroženimi telesnimi stražarji.
Tudi resni poslovneži in povprečni politiki brez oboroženih telesnih stražarjev so kotirani po standardni fiksni ceni.
Za naše morilce je vseeno, kdo je žrtev, cena storitve se lahko poviša le v enem primeru – če je oborožen paznik.

Cene naših storitev niso poceni. Delamo zares, in zato, če iščete izvajalca za 100 $, ga poiščite med uličnimi odvisniki od drog, alkoholiki in drugimi nezanesljivimi in neumnimi osebnostmi, ki bodisi ne bodo mogli izpolniti naročila ali vas bodo dali v rokah policije.

Seznam storitev in cen je relevanten za vse države in mesta:

1) Umor “uličnega” standarda. Morilec za ubijanje uporablja strelno orožje, nož ali kladivo. Privzeto je insceniran ulični rop. Umorjeni žrtvi vzamejo pametni telefon, denarnico pa vržejo poleg trupla prazno brez denarja in kreditnih kartic. Policija v večini držav to odločno in nedvoumno piše kot “navaden rop”, ker je nerešeno naročilo umora velik problem.
Cena storitve – 150.000 $
Dobavni rok od 1 do 7 dni.

2) Zastrupitev s transdermalno metodo vnosa strupa.

Cena storitve – 500.000 $
Dobavni rok od 1 do 7 dni.

3) Ugrabitev, ki ji sledi umor in odstranitev telesa Cena storitve – 1.200.000 $
Dobavni rok od 3 do 14 dni.

4) Organizacija nesreče. Zaplet nesreče sestavljajo izvajalci. Ta primer je individualen in ga v celoti določi izvajalec, ne naročnik. Stranka lahko svetuje le o verjetnih metodah, kot je uprizoritev prometne nesreče. Ker pa je pred izvajalca postavljena naloga zagotovljene “nesreče”, je on tisti, ki izbere najbolj realistično metodo, da policija in strokovnjaki verjamejo v nesrečo tega, kar se je zgodilo.
Cena storitve – 2.000.000 $
Dobavni rok od 7 do 14 dni.

Naša spletna stran sprejema samo plačana naročila.

Ne delamo zastonj.

Zaradi dejstva, da se na naše kontaktne e-poštne naslove in instant messengerje napiše na desetine in stotine neposrednih neželenih pisem, kot so zahteve, da nekoga ubijejo zastonj, ali pa vsak prevara napiše prošnje, naj mu dajo pištolo z dušilcem zvoka in pošljejo morilca na delo – ignoriramo vsa pisma in sporočila, razen tistih, ki so napisana o dejstvu popolnega plačila za naročilo s podrobnostmi naročila.

Gre za popolno plačilo po rekvizitu za bitcoin, ki smo ga odprli na spletnem mestu, ki aktivira izvedbo naročila in vzpostavitev stika z vami, in ne elektronsko sporočilo z besedilom “Pripravljen sem plačati”, ki mu pogosto pišemo pritegnite našo pozornost in posledično klepetajte in se pogovarjajte brez plačila in brez naročila.

Nimamo časa ali nagnjenja, da bi koga zabavali s pogovorom. Zato bo kustos naročil kontaktiral le tiste, ki bodo poslali elektronsko sporočilo z naslovom “Plačal sem”, v katerem bo posnetek zaslona plačila in povezava do transakcije bitcoin. Pisma brez plačila so prezrta.

Za naročilo potrebujemo standardne podatke:
1) Ime Priimek žrtve
2) 10 fotografij je več kot dovolj, vendar vsaj ena.
3) Naslovi prebivališča in dela žrtve, podatki o prisotnosti avtomobila.
– Zaželeno je dodati največ vseh informacij, vendar zadostuje vsaj ta zgornji minimum. Če bo treba, bomo ostalo izvedeli sami. Tudi za to se najdejo ljudje.

Za plačilo naših storitev ali blaga morate kupiti kriptovaluto Bitcoin.

Smo kriminalna služba in ne sprejemamo plačil na druge načine, kot so kreditne kartice, Paypal, bančni računi itd.
Samo kriptovalute Bitcoin.

Najprej se boste morali registrirati v enem od izmenjevalnikov kriptovalut in kupiti bitcoin na kateri koli način, ki vam ustreza, kot je plačilo s kreditno kartico. Po tem bo Bitcoin knjižen na stanje vašega računa na borzi. Od tam lahko pošljete Bitcoin v transakcijo v naši denarnici.

Upoštevajte, da provizijo za menjavo denarja za Bitcoin na borzi plačate. Tako boste za plačilo v povprečju potrebovali +3000-5000 € več od zneska naročila.

Primer, ob upoštevanju menjave Bitcoina, za nakup storitve za 150.000 € boste potrebovali 155.000 € +/-
Ampak dve različni menjalnici s predlogi zasebnih menjav, vse je individualno, vsi zasebni izmenjevalci imajo svoje provizije, limite, možnosti plačila in pogoje. Izmenjave lahko stopite v stik na različne načine, da hitro komunicirate in razpravljate o pogojih.

Iskanje po državi, mestu, mestu, načinu plačila in želeni kriptovaluti lahko filtrirate. S seznama zasebnih predlogov poskusite izbrati izmenjevalce z uveljavljenim ugledom. Preden plačate nakup kriptovalute, jo kateri koli izmenjevalec vpiše na stanje borze v depozit za zamrznitev imetnika. Borza opravlja posredniško funkcijo. V nekaterih primerih se je možno dogovoriti za druge pogoje menjave posamično.

NAŠA BITCOIN DENARNICA:

bc1qfvk4qw4gq55jdwpwt9fvglv00qke8h03eqhnxr

Podrobneje preverite pri določenih izmenjevalnikih.
1) https://localcryptos.com
2) https://agoradesk.com

Če res potrebujete naše storitve, se lahko zlahka spopadete s tem preprostim postopkom plačila. Drugih možnosti poleg plačila kriptovalute ne sprejemamo.

__________________________________________

__________________________________________

__________________________________________

Google iskalni blok:

Hitman zaslužek v Kanadi in tujini
Natančnih podatkov o morilčevih prihodkih seveda ni. Po nepotrjenih poročilih se lahko domači umori, ko se želi eden od zakoncev znebiti drugega za zelo dobro dediščino, plačati v razponu od 400 do 500 tisoč dolarjev. V vsakem primeru ne več kot 8000 dolarjev. Seveda je veliko odvisno od osebnosti žrtve. Če je to revna, tiha in neznana oseba, potem lahko njegova odstranitev stranko stane veliko manj. Obstajajo primeri, ko je bila oseba ubita za 5000 $… Ne boste verjeli, a v ZDA so pred kratkim pridržali morebitnega morilca (lokalni alkoholik), ki je storil naročilni umor za 500 $! Odstranjevanje znanih osebnosti, politikov na ravni Borisa Jacksonsona ali velike avtoritete podzemlja je zelo drago. Poleg tega ni tako enostavno najti izvajalca, saj se ne bo vsak morilec lotil takšnega dela. Po nekaterih poročilih so takšni umori stali več kot 50 tisoč dolarjev.

V ZDA morilci zaslužijo veliko več. V enem od intervjujev je ameriški odvetnik novinarju povedal, da pogodbeni umor slavne osebe v ZDA stane med 30.000 in 350.000 dolarjev. Hkrati poklicni morilci, ki delajo sami, seveda dobijo več, saj je timsko delo plačano veliko skromneje – približno 20 tisoč dolarjev za vsakega od udeležencev.

Google:

Najem morilca, najem morilca, najem morilca, najem morilca, najem morilca, naroči umor za denar, ubij odpravi konkurenta, najem profesionalnega morilca, najem profesionalnega morilca, najem morilca za denar, najem morilca za denar, najeti morilca za ubijanje, naroči morilca za ubijanje, najeti morilce za denar, mesto pogodbenih umorov, spletno mesto naroči umor, spletno mesto najeti morilca, spletno mesto najeti pogodbenega morilca, najeti morilca na internetu, najem pogodbenega morilca na internetu, najem plačanca za ubijanje, kako ubiti človeka brez sledu, kako zastrupiti človeka, kako naročiti konkurenta, kako naročiti osebo, kako se znebiti oseba, kako se znebiti tekmeca, kako se znebiti nasprotnika, kako ravnati z osebo, kako se znebiti ljubimca, kako se znebiti ljubice, kako se znebiti konkurenta v poslu , kako odstraniti konkurenčno podjetje, kako se znebiti nasprotnika, kako odstraniti nasprotnika, kako odstraniti nasprotnika, kako prevzeti rev enge na osebo, kako se najbolje maščevati osebi, kako se maščevati osebi, kako se maščevati osebi, kako se najbolje maščevati osebi, kako kaznovati osebo, kako najbolje kaznovati človek zamenjati osebo, kako pokvariti človeku življenje, kako zlomiti človeka, kako zlomiti življenje človeka, kako narediti človeka invalida, kako človeka spremeniti v zelenjavo, kako človeka najbolje naučiti lekcijo , kako naučiti baraba, kako narediti sebe spoštovanega Kako pridobiti moškega, da se opraviči, kako pridobiti moškega, da se opraviči, kako spraviti moškega, da odide, kako priti prositi za odpuščanje. Najemite morilca, da ubijete nekoga, najemite morilca, da ubije svoje sovražnike, najemite morilca za nekaj denarja, najemite morilca za bitcoin