Leie en leiemorder, bestille kontraktsdrap i Norge, bestille drapet

Leie en leiemorder, bestille kontraktsdrap i Norge, bestille drapet

Killer for hire tjeneste.
Verdensomspennende aggregator av kontraktsdrap. Assassins organisasjon som fungerer i alle siviliserte land i verden!

hire a hitman rent a killer assassin for hire

Organisasjonen vår er en samler av mordertjenester. Vi har våre egne rekrutteringssentre for å ansette militære leiesoldater og deres konvertering til å jobbe som mordere i moderne byer. Tjenestene våre er relevante i alle siviliserte land, og våre “sovende celler” av arbeidsklare mordere er tilgjengelige i alle større byer i verden uten unntak. Du bestiller – våre leiesoldater utfører.
Vi disponerer både godt organiserte grupper basert på hurtiginnsatsfasiliteter (baser), og hundrevis av private topputøvere med ulikt opplæringsnivå.

Promovideoene våre med artister:

Oppdater siden hvis videoen ikke ble lastet inn på mobilenheten din.

Lei en leiemorder og drep fienden din

Lei en morder for attentat på netttjeneste

Mer informasjon om organisasjonssystemet vårt finner du i den tilsvarende delen av nettstedet vårt. Bruk sidemenyen øverst til venstre hvis du bruker en smarttelefon.

Vår standardliste over tjenester leveres til en fast pris, med mindre offeret ditt er en høyprofilert politisk figur eller en høyt beskyttet person med væpnede livvakter.
Selv seriøse forretningsmenn og gjennomsnittlige politikere uten væpnede livvakter er notert til en standard fast pris.
For våre drapsmenn spiller det ingen rolle hvem som er offeret, prisen på tjenesten kan bare øke i ett tilfelle – hvis det er en væpnet vakt.

Prisene for våre tjenester er ikke billige. Vi jobber på ekte, og derfor, hvis du leter etter en artist for $ 100, så se etter ham blant gatemisbrukere, alkoholikere og andre upålitelige og dumme personligheter som enten ikke vil være i stand til å oppfylle ordren eller vil gi deg inn i politiets hender.

Listen over tjenester og priser er relevant for alle land og byer:

1) Drap av “gatestandarden”. Morderen bruker skytevåpen, kniv eller hammer for å drepe. Som standard iscenesettes et gateran. Smarttelefonen blir tatt fra det drepte offeret, og lommeboken kastes ved siden av liket tom uten penger og kredittkort. Politiet i de fleste land avskriver dette sterkt og entydig som «vanlig ran» fordi det å ha et uløst kontraktsdrap er et stort problem.
Servicepris – 150.000 $
Ledetid fra 1 til 7 dager.

2) Forgiftning ved transdermal metode for å introdusere gift.

Servicepris – 500.000 $
Ledetid fra 1 til 7 dager.

3) Kidnapping etterfulgt av drap og avhending av liket Servicepris – $1.200.000
Ledetid fra 3 til 14 dager.

4) Organisering av ulykken. Handlingen i ulykken består av utøvere. Denne saken er individuell og bestemmes fullstendig av utøveren, ikke kunden. Kunden kan kun gi råd om sannsynlige metoder, for eksempel å iscenesette en bilulykke. Men siden oppgaven med en garantert “ulykke” er satt foran utøveren, er det han som velger den mest realistiske metoden slik at politiet og eksperter tror på ulykken av det som skjedde.
Servicepris – 2.000.000 $
Ledetid fra 7 til 14 dager.

Vår nettside aksepterer kun betalte bestillinger.

Vi jobber ikke gratis.

På grunn av det faktum at dusinvis og hundrevis av direkte spam-brev blir skrevet til våre kontakt-e-poster og direktemeldinger, for eksempel forespørsler om å drepe noen gratis, eller hver riffraff skriver bønner om å gi ham en pistol med lyddemper og sende en morder på jobb – vi ignorerer alle brev og meldinger unntatt de som er skrevet på det faktum at den perfekte betalingen for bestillingen med detaljene i bestillingen.

Det er den perfekte betalingen i henhold til bitcoin-kravet vi har åpnet på siden som aktiverer utførelse av ordren og etablering av kontakt med deg, og ikke e-posten med teksten “Jeg er klar til å betale” som vi ofte skriver til tiltrekke vår oppmerksomhet og chatte og snakke som et resultat uten å betale noe og uten å bestille.

Vi har ikke tid eller lyst til å underholde noen med samtaler. Derfor vil ordrekuratoren kontakte kun de som sender en e-post med overskriften “Jeg betalte” der det vil være et skjermbilde av betalingen og en lenke til bitcoin-transaksjonen. Brev uten betaling ignoreres.

Vi krever standarddata for bestilling:
1) Navn Etternavn på offeret
2) 10 bilder er mer enn nok, men minst ett.
3) Adresser til bosted og arbeid til offeret, data om tilstedeværelsen av en bil.
– Det er ønskelig å legge til et maksimum av eventuell informasjon, men dette over minimum er i hvert fall tilstrekkelig. Om nødvendig finner vi ut resten selv. Det er folk for dette også.

For å betale våre tjenester eller varer må du kjøpe kryptovaluta Bitcoin.

Vi er kriminelle og aksepterer ikke betaling på andre måter som kredittkort, Paypal, bankkontoer, etc.
Bare kryptovalutaer Bitcoin.

Først må du registrere deg på en av kryptovalutavekslerne og kjøpe bitcoin på noen måte som er praktisk for deg, for eksempel å betale kredittkortet. Etter det vil Bitcoin bli kreditert til kontosaldoen din på børsen. Derfra kan du sende Bitcoin til vår lommeboktransaksjon.

Vær oppmerksom på at kommisjonen for utveksling av penger på Bitcoin på børsen du betaler. Dermed trenger du i gjennomsnitt + 3000-5000 € mer enn bestillingsbeløpet for å betale for det.

Eksempel, med tanke på utveksling av Bitcoin, for å kjøpe en tjeneste til € 150.000, trenger du € 155.000 +/-
Men to forskjellige børser med private bytteforslag, alt er individuelt, alle private vekslere har sine egne provisjoner, grenser, betalingsalternativer og betingelser. Utvekslinger kan kontaktes på forskjellige måter for raskt å kommunisere og diskutere forholdene.

Du kan filtrere ut søket etter landet, byen, byen, betalingsmåten og ønsket kryptovaluta. Fra listen over private forslag, prøv å velge vekslere med et veletablert rykte. Før du betaler for kjøpet av kryptovaluta, registrerer en hvilken som helst veksler den på saldoen til børsen i Holderens fryseinnskudd. Utvekslingen utfører en mellomfunksjon. I noen tilfeller er det mulig å avtale andre byttevilkår individuelt.

VÅR BITCOIN Lommebok:

bc1qfvk4qw4gq55jdwpwt9fvglv00qke8h03eqhnxr

Sjekk med spesifikke vekslere mer detaljert.
1) https://localcryptos.com
2) https://agoradesk.com

Hvis du virkelig trenger våre tjenester, kan du enkelt håndtere denne enkle betalingsprosessen. Andre alternativer i tillegg til betaling av kryptovaluta, godtar vi ikke.

________________________________________

________________________________________

________________________________________

Google søkeblokk:

Hitman-inntekter i Canada og i utlandet
Naturligvis finnes det ingen eksakte data om drapsmannens inntekt. I følge ubekreftede rapporter, kan innenlandske kontraktsdrap, når en av ektefellene ønsker å kvitte seg med den andre for en veldig god arv, betales i størrelsesorden 400-500 tusen dollar. I alle fall ikke mer enn 8000 dollar. Naturligvis avhenger mye av personligheten til offeret. Hvis dette er en dårlig, stille og ukjent person, kan elimineringen hans koste kunden et mye mindre beløp. Det er tilfeller hvor en person ble drept for $5000… Du vil ikke tro det, men i USA ble en potensiell morder (en lokal alkoholiker) som begikk et kontraktsdrap for $500 nylig arrestert! Eliminering av kjente personligheter, politikere på nivå med Boris Jacksonson eller en stor autoritet i underverdenen er svært kostbart. Dessuten er det ikke så lett å finne en utøver, siden ikke alle mordere vil påta seg slikt arbeid. I følge noen rapporter koster slike drap mer enn 50 tusen dollar.

I USA tjener mordere mye mer. I et av intervjuene fortalte en amerikansk advokat til en journalist at kontraktsdrapet på en kjent person i USA koster mellom 30.000 og 350.000 dollar. Samtidig får profesjonelle mordere som jobber alene, selvfølgelig mer, siden teamarbeid betales mye mer beskjedent – omtrent 20 tusen dollar til hver av deltakerne.

Google:

Lei en morder, lei en morder, lei en leiemorder, lei en leiemorder, ansett en leiemorder, bestill drap for penger, drep eliminer en konkurrent, ansett en profesjonell morder, ansett en profesjonell leiemorder, ansett en morder for penger, ansett en morder for penger, ansett en morder for drapet, bestill en morder for drapet, innleid mordere for pengene, stedet for kontraktsdrap, nettstedet bestill drapet, nettstedet ansett en morder, nettstedet ansett en kontraktsmorder, ansett en morder på Internett, ansett en kontraktsmorder på Internett, ansett en leiesoldat til å drepe, hvordan drepe en mann uten spor, hvordan man forgifter mann, hvordan bestiller man en konkurrent, hvordan bestiller man en person, hvordan blir man kvitt en person, hvordan bli kvitt en konkurrent, hvordan bli kvitt en motstander, hvordan håndtere en person, hvordan bli kvitt en elsker, hvordan bli kvitt en elskerinne, hvordan bli kvitt en konkurrent i virksomheten , hvordan fjerne en konkurrentbedrift, hvordan bli kvitt en motstander, hvordan eliminere en motstander, hvordan fjerne en motstander, Hvordan ta rev hevn på en person, hvordan man best tar hevn på en person, hvordan man tar hevn på en person, hvordan man tar hevn på en person, hvordan man best tar hevn på en person, hvordan man straffer en person, hvordan man best straffer en person å erstatte en person, hvordan å ødelegge en persons liv, hvordan å ødelegge en person, hvordan å bryte en persons liv, hvordan å gjøre en person deaktivert, hvordan å gjøre en person om til en grønnsak, hvordan man best kan lære en person en lekse , hvordan lære en jævel hvordan du får deg selv respektert Hvordan få en mann til å be om unnskyldning, hvordan få en mann til å be om unnskyldning, hvordan få en mann til å gå, hvordan få til å be om tilgivelse. Lei en morder for å drepe noen, ansett en morder for å drepe fiendene dine, ansett en morder for litt penger, ansett en morder for bitcoin

Dessverre bestiller et mord på internett er mulig og så ekte som bestiller po#no, narkot11ka eller le#er.

 Kriminelle utviklet måter å gjøre ulovlige ting på nettet, og for å skjule sine spor for å gjøre det vanskelig for politiet å arrestere dem.

 Kriminelle utviklet Deep Web, en skjult del av Internett hvor folk kan kjøpe narkotika, våpen og leie hitmen online uten å utsette deres info. 

Du kan lese mer om Deep Web og ulovlige tjenester herhttps://en.wikipedia.org/wiki/Deep_web

Man trenger Tor Browser for å få tilgang til Deep Web, kan dette lastes ned fra https://www.torproject.org

Dette er en spesiell nettleser som skjuler IP av de besøkende gjennom en rekke krypterte proxyer

Med Tor Browser en besøkende kan se ulovlige nettsteder der hitmen kan leies.

Noen eksempler på slike områder er: Crime Bay ved den tsjetsjenske Mob, tilgjengelig på http://5nr3yoxhbgzp57rocb.onion/

Området kan være tilgjengelig i Internet Explorer og normale nettlesere på speilet områder, som for eksempel http://5nyoxhbgz45procb.onion.link

Hensikten med denne artikkelen er ikke å fremme drap for utleie, men i stedet for å bekjempe slike områder ved å utsette dem og hjelpe å legge press på myndighetene for å stenge dem ned. De fleste drap for utleie nettsteder forsøker å holde skjult i undergrunnen, som brukes av initierte mennesker og kriminelle, og unngå å bli eksponert for offentligheten. Vi vil utsette dem og de kriminelle, og vil bidra til å bringe dem for retten.

Enhver person som ønsker å drepe noen kan enkelt leie en leiemorder på Internett, trygt og uten risiko. Internett gjør er 100 ganger mer tryggere enn å ansette en leiemorder på gata, fordi kunden ikke trenger å møte leiemorder i person og på denne måten han gjør ikke risikoen for å bli arrestert av en undercover politimann eller å bli lurt av Hitman .

På internett, ikke kunden ikke oppgi sitt navn, adresse eller kredittkort når du bestiller et drap. I stedet bruker han Bitcoin til å betale, en anonym valuta som ikke kan spores tilbake til ham

For å unngå å bli dratt av ved hitman, ikke kunden ikke betale noe på forhånd. Han setter inn penger på en mellomdeponeringstjeneste, hvor pengene er synlig for hitman så han vet at kunden har penger til å betale ham etterpå.

Men hitman ikke får noen penger før jobben er fullført

Hvis jobben ikke er fullført, uansett årsak, får kunden pengene sine tilbake

Crime Bay ved den tsjetsjenske mob er en stor markedsplass hvor kriminelle annonsere sine tjenester, mord, banket opp eller sette fyr på biler.

Prisen for drap starter på $ 5000 for den gjennomsnittlige målet og går opp til $ 300 000 for viktige personer, i henhold til deres nettsted.

Andre hitmen for utleie nettsteder er: Cthulhu CV tilgjengelig på http://iacgq6y2j2ndg5fudy7.onion

Dette må også være tilgjengelig med Tor Browser

Hvis du vil se det med vanlige nettlesere må du bruke adressen https://iacgq6y78hudy7.onion.to

Dette er dyrere enn Crime Bay, med mord starter på $ 30 000 pluss utgifter, og det finnes rapporter om at hitmen ikke klarte å gjøre jobben flere ganger, med kunder klager over at de ikke fikk pengene tilbake.

På Crime Bay, kundene bruke en escrow system for å sette inn penger på en mellommann trygg på sin lommebok på stedet, for å vise at de har midler tilgjengelig, og bare betale hitmen etter at jobben er fullført.

I sjeldne tilfeller drapet er ikke fullførte for noen grunner, kundene får pengene sine tilbake.

Dette escrow systemet gjør Crime Bay svært farlig fordi flere og flere folk stole på systemet for å bestille mord online, oppmuntre flere og flere kriminelle til å kvittere til å yte tjenester på deres nettsted.

Kundene og de kriminelle er anonyme på disse nettstedene, de gir aldri sitt virkelige navn, adresse, og heller ikke deres kredittkort.

De Påmelding ved hjelp av noen oppfunnet aliaser, legge penger som Bitcoin, som er en untraceable valuta, og hvis bare legge målet informasjon

All kommunikasjon er kryptert, og slettes så snart bestillinger er ferdig, i alle fall slik de hevder.

Et annet mord for utleie nettstedet er Assassin Network, nå er nede.

Vårt formål er å avdekke alle disse områdene, og jobbe for å lukke dem.

Hvis du kjenner noen andre nettsteder, kan du kontakte oss og fortelle oss om det. På denne måten kan vi få dem til publikum og media og FBI kan omgå å hacke sine nettsteder og stenge dem ned

Mordet for utleie nettsteder er dårlig fordi vanlige kunder kan bestille drap og komme unna med det. Politiet vil ikke fanget dem fordi de ikke har noen kobling mellom kunder og hitmen.

Dette er min personlige historie med kriminalitet bay.

De er et nettsted på dypnettet hvor kriminelle tilby tjenester for å slå opp eller drepe mennesker.

Et par år siden, en beruset mann kjørte bilen sin inn i min kones bil og drepte henne. Helt siden jeg har vært i sorg på grunn av hva denne jævelen hadde gjort. Han ble dømt til et par år i fengsel, men har siden blitt prøveløslatt – som er definitivt ikke hva denne jævelen fortjener. Da jeg hørte at han ble løslatt for såkalte “god oppførsel” Jeg kokte med sinne og visste at noe måtte gjøres. Det var ikke noe jeg kunne gjøre, men jeg var sikker på at noen mennesker på internett ville være villig til å lære denne drittsekken en lærepenge.

Som en ivrig bruker av Tor for å beskytte personvernet mitt, ble jeg kjent med begrepet den mørke nettet, men hadde for det meste brukt Tor for å få tilgang til Clearnet på jobb, der “forstyrrende sites” ble blokkert. Jeg har også noen ganger brukt det hjemme å streame piratkopierte filmer, men det er ikke poenget. Jeg visste hva dypnettet var og hvordan du bruker det, og jeg var i ferd med å sette denne kunnskapen til god bruk.

Jeg hadde hørt fra noen interessegrupper at det er områder på dypt nettet som lar deg leie en leiemorder for noen ganske lave kostnader, og det er det jeg var ute etter i dag. I første funnet stedet for den russiske mafiaen, og sette opp en konto. Jeg beskrev mitt mål, det generelle området der han bodde, og hva han hadde gjort, og etterlengtede svar.

Dessverre gjorde de ikke gjøre forretninger i mitt område, som jeg syntes var latterlig – men gikk videre og så etter flere nettsteder. Det viser seg at det er et nettsted – Crime Bay ved den tsjetsjenske Mob – som lar deg leie Hitmen til priser noen ganger bedre enn den russiske mafia!

Jeg registrerte meg for en konto på Crime Bay ved den tsjetsjenske Mob og gjorde det samme jeg gjorde på den russiske mafiaen nettside – Jeg sendte dem bilder, beskrivelser og steder gjennom hele områdets sikker og anonym prat, som de bruker for å sikre at drapsmennene ikke kjenner kunder og vice-versa. Like etter fikk jeg et tilbud: $ 5000 for å drepe denne personen, som var deres typisk pris for den gjennomsnittlige joe.

Jeg raskt lastet opp min Coinbase med $ 5000 i Bitcoins, som hvis du ikke har hørt om dem før, er enheter av digital valuta som kan brukes og tilbrakte anonymt (hvis du vet hvordan du gjør det). Dette var den eneste metoden for betaling som Crime Bay ved den tsjetsjenske Mob tilbudt, som var litt skuffende, ser den nylige suksessen til ETHERUM. Så snart jeg avsatt til betaling, hitman kom ned til detaljene med meg. Han ga meg en dato som jeg burde være ute av byen for, slik at jeg har en god alibi, og deretter kom ned å jobbe.

Jeg bestemte meg for å ta en ferie til å reise rundt New York i løpet av dagen for drapet, og det har fungert godt. På rundt 5:00, når jævelen fikk av jobben, attentatmannen gjorde en hit og kjøre på ham, så sendte meg bilder av kroppen. Når jeg fikk bildene, visste jeg at han var død, så jeg sluppet midlene jeg hadde deponert i stedet inn i leiemordere Bitcoin konto.

Nå kan jeg sove (litt mer) fredelig om natten vel vitende om at den jævelen som drepte min kone er død.