Hyre en lejemorder beordre et kontraktdrab i Danmark

Hyre en lejemorder beordre et kontraktdrab i Danmark

Hitman til leje service.

Verdensomspændende aggregator af kontraktdrab. Assassins organisation, der arbejder i ethvert civiliseret land i verden!

hire a hitman rent a killer assassin for hire

Vores organisation er en aggregator af dræbertjenester. Vi har vores egne rekrutteringscentre til at ansætte militære lejesoldater og deres konvertering til at arbejde som mordere i moderne byer. Vores tjenester er relevante i alle civiliserede lande, og vores “sovende celler” af arbejdsklare mordere er tilgængelige i alle større byer i verden uden undtagelse. Du bestiller – vores lejesoldater udfører.
Vi råder over både velorganiserede grupper baseret på hurtige reaktionsfaciliteter (baser) og hundredvis af private topudøvere med forskellige uddannelsesniveauer.

Vores artisters promovideoer:

Opdater siden, hvis videoen ikke blev indlæst på din mobilenhed.

Lej en lejemorder og dræb din fjende

Lej en morder til mord onlinetjeneste

Flere detaljer om vores organisationssystem kan findes i den tilsvarende sektion af vores hjemmeside. Brug sitemenuen i øverste venstre hjørne, hvis du bruger en smartphone.

Vores standardliste over tjenester leveres til en fast pris, medmindre dit offer er en højtprofileret politisk person eller en højt beskyttet person med bevæbnede livvagter.
Selv seriøse forretningsmænd og gennemsnitlige politikere uden bevæbnede livvagter er noteret til en fast standardpris.
For vores mordere er det lige meget, hvem offeret er, prisen på ydelsen kan kun stige i ét tilfælde – hvis der er en bevæbnet vagt.

Priserne for vores tjenester er ikke billige. Vi arbejder for alvor, og derfor, hvis du leder efter en performer for $ 100, så kig efter ham blandt gademisbrugere, alkoholikere og andre upålidelige og dumme personligheder, som enten ikke vil være i stand til at opfylde ordren eller vil give dig ind i politiets hænder.

Listen over tjenester og priser er relevant for alle lande og byer:

1) Mord på “gadestandarden”. Morderen bruger et skydevåben, kniv eller hammer til at dræbe. Som standard iscenesættes et gaderøveri. Smartphonen bliver taget fra det dræbte offer, og pungen bliver smidt tom ved siden af ​​liget uden penge og kreditkort. Politiet i de fleste lande afskriver dette kraftigt og utvetydigt som “almindeligt røveri”, fordi det er et stort problem at have et uopklaret kontraktdrab.
Servicepris – 150.000$
Leveringstid fra 1 til 7 dage.

2) Forgiftning ved den transdermale metode til indføring af gift.

Servicepris – 500.000$
Leveringstid fra 1 til 7 dage.

3) Kidnapning efterfulgt af mord og bortskaffelse af liget Servicepris – $1.200.000
Leveringstid fra 3 til 14 dage.

4) Tilrettelæggelse af ulykken. Handlingen bag ulykken består af kunstnere. Denne sag er individuel og er fuldstændig bestemt af udføreren, ikke kunden. Kunden kan kun rådgive om sandsynlige metoder, såsom at iscenesætte en bilulykke. Men da opgaven med en garanteret “ulykke” er sat foran udøveren, er det ham, der vælger den mest realistiske metode, så politiet og eksperter tror på ulykken af ​​det, der skete.
Servicepris – 2.000.000 $
Leveringstid fra 7 til 14 dage.

Vores hjemmeside accepterer kun betalte ordrer.

Vi arbejder ikke gratis.

På grund af den kendsgerning, at dusinvis og hundredvis af direkte spam-breve bliver skrevet til vores kontakt-e-mails og instant messengers, såsom anmodninger om at dræbe nogen gratis, eller hver riffraff skriver bønner om at give ham en pistol med en lyddæmper og sende en morder på arbejde – vi ignorerer alle breve og beskeder undtagen dem, der er skrevet om den perfekte betaling for ordren med detaljerne i ordren.

Det er den perfekte betaling i henhold til bitcoin-kravet, vi har åbnet på siden, der aktiverer udførelse af ordren og etablering af kontakt med dig, og ikke mailen med teksten “Jeg er klar til at betale”, som vi ofte skriver til tiltrække vores opmærksomhed og chatte og snakke som et resultat uden at betale noget og uden at bestille.

Vi har ikke tid eller lyst til at underholde nogen med samtaler. Derfor vil ordrekuratoren kun kontakte dem, der sender en mail med overskriften “Jeg har betalt”, hvori der vil være et skærmbillede af betalingen og et link til bitcoin-transaktionen. Breve uden betaling ignoreres.

Vi kræver standarddata for bestilling:
1) Navn Efternavn på offeret
2) 10 billeder er mere end nok, men mindst ét.
3) Adresser på offerets bopæl og arbejde, data om tilstedeværelsen af ​​en bil.
– Det er ønskeligt at tilføje et maksimum af enhver information, men i det mindste er dette over minimum tilstrækkeligt. Om nødvendigt finder vi selv ud af resten. Det er der også folk til.

For at kunne betale vores tjenester eller varer skal du købe kryptovaluta Bitcoin.

Vi er kriminel service og accepterer ikke betaling på andre måder såsom kreditkort, Paypal, bankkonti mv.
Kun kryptovalutaer Bitcoin.

Først skal du registrere dig på en af ​​cryptocurrency-udvekslerne og købe bitcoin på en passende måde for dig, såsom at betale kreditkortet. Derefter vil Bitcoin blive krediteret din kontosaldo på børsen. Derfra kan du sende Bitcoin til vores pungtransaktion.

Bemærk venligst, at Kommissionen for udveksling af penge på Bitcoin på børsen du betaler. Du skal således i gennemsnit bruge + 3000-5000 € mere end ordrebeløbet for at betale for det.

Eksempel, under hensyntagen til udveksling af Bitcoin, for at købe en tjeneste til € 150.000, har du brug for € 155.000 +/-
Men to forskellige børser med private bytteforslag, alt er individuelt, alle private vekslere har deres egne kommissioner, grænser, betalingsmuligheder og betingelser. Udvekslinger kan kontaktes på forskellige måder for hurtigt at kommunikere og diskutere forholdene.

Du kan frafiltrere søgningen efter landet, byen, byen, betalingsmetoden og den ønskede kryptovaluta. Fra listen over private forslag, prøv at vælge vekslere med et veletableret ry. Før du betaler for køb af kryptovaluta, tilmelder enhver veksler den på saldoen på børsen i Holderens frysedepositum. Børsen udfører en mellemmandsfunktion. I nogle tilfælde er det muligt at aftale andre byttevilkår individuelt.

VORES BITCOIN WALLET:

bc1qfvk4qw4gq55jdwpwt9fvglv00qke8h03eqhnxr

Tjek med specifikke vekslere mere detaljeret.
1) https://localcryptos.com
2) https://agoradesk.com

Hvis du virkelig har brug for vores tjenester, kan du nemt håndtere denne simple betalingsproces. Andre muligheder udover betaling af cryptocurrency, accepterer vi ikke.

__________________________________

__________________________________

__________________________________

Google søgeblok:

Hitman indtjening i Canada og i udlandet
Der er naturligvis ingen nøjagtige data om morderens indkomst. Ifølge ubekræftede rapporter kan hjemlige kontraktdrab, når en af ​​ægtefællerne ønsker at slippe af med den anden for en meget god arv, betales i intervallet 400-500 tusind dollars. I hvert fald ikke mere end 8.000 dollars. Naturligvis afhænger meget af offerets personlighed. Hvis dette er en fattig, stille og ukendt person, så kan hans eliminering koste kunden et meget mindre beløb. Der er tilfælde, hvor en person blev dræbt for $5.000… Du vil ikke tro det, men i USA blev en kommende morder (en lokal alkoholiker), der begik et kontraktmord for $500, for nylig tilbageholdt! Eliminering af berømte personligheder, politikere på niveau med Boris Jacksonson eller en stor autoritet i underverdenen er meget dyr. Desuden er det ikke så let at finde en kunstner, da ikke alle mordere vil påtage sig et sådant arbejde. Ifølge nogle rapporter koster sådanne mord mere end 50 tusind dollars.

I USA tjener mordere meget mere. I et af interviewene fortalte en amerikansk advokat til en journalist, at kontraktdrabet på en berømt person i USA koster mellem 30.000 og 350.000 dollars. Samtidig får professionelle mordere, der arbejder alene, selvfølgelig mere, da teamarbejde betales meget mere beskedent – omkring 20 tusind dollars til hver af deltagerne.

Google:

Lej en morder, lej en morder, leje en lejemorder, lej en lejemorder, leje en lejemorder, bestil mord for penge, dræb eliminer en konkurrent, hyr en professionel morder, hyr en professionel lejemorder, hyr en morder for penge, hyr en morder for penge, leje en morder for drabet, bestil en morder for drabet, lejemordere for pengene, stedet for kontraktdrab, stedet bestil mordet, stedet leje en morder, stedet leje en kontraktmorder, leje en morder på internettet, hyr en kontraktmorder på internettet, hyr en lejesoldat til at dræbe, hvordan man dræber en mand uden spor, hvordan man forgifter en mand, hvordan man bestiller en konkurrent, hvordan man bestiller en person, hvordan man slipper af med en person, hvordan man slipper af med en konkurrent, hvordan man slipper af med en modstander, hvordan man håndterer en person, hvordan man slipper af med en elsker, hvordan man slipper af med en elskerinde, hvordan man slipper af med en konkurrent i erhvervslivet , hvordan man fjerner en konkurrentvirksomhed, hvordan man slipper af med en modstander, hvordan man eliminerer en modstander, hvordan man fjerner en modstander, Hvordan man tager rev hævne sig på en person, hvordan man bedst hævner sig på en person, hvordan man tager hævn på en person, hvordan man tager hævn på en person, hvordan man bedst hævner sig på en person, hvordan man straffer en person, hvordan man bedst straffer en person til at erstatte en person, hvordan man ødelægger en persons liv, hvordan man knækker en person, hvordan man bryder en persons liv, hvordan man gør en person handicappet, hvordan man forvandler en person til en grøntsag, hvordan man bedst lærer en person en lektie , hvordan man lærer en bastard at gøre sig selv respekteret Hvordan man får en mand til at undskylde, hvordan man får en mand til at undskylde, hvordan man får en mand til at gå, hvordan man kommer til at bede om tilgivelse. Lej en morder for at dræbe nogen, hyr en morder til at dræbe dine fjender, hyr en morder for nogle penge, hyr en morder for bitcoin