Bérgyilkost bérelni, bérgyilkosságot rendeljen el Magyarországon, rendelje meg a gyilkosságot

Bérgyilkost bérelni, bérgyilkosságot rendeljen el Magyarországon, rendelje meg a gyilkosságot

Killer bérelhető szolgáltatás.

A bérgyilkosságok világméretű összesítője. Assassins szervezet, amely a világ bármely civilizált országában működik!

hire a hitman rent a killer assassin for hire

Szervezetünk a gyilkos szolgáltatások aggregátora. Saját toborzóközpontjaink vannak katonai zsoldosok felvételére és gyilkosságukra való átalakítására a modern városokban. Szolgáltatásaink minden civilizált országban relevánsak, munkára kész gyilkosaink “alvó sejtjeink” kivétel nélkül a világ minden nagyvárosában elérhetőek. Ön parancsol – zsoldosaink teljesítenek.
Rendelkezésünkre állnak mind a gyorsreagálású létesítményekre (bázisokra) épülő, jól szervezett csoportok, mind pedig több száz, különböző szintű képzettségű, kiváló magánfellépő.

Előadóink promóciós videói:

Frissítse az oldalt, ha a videó nem töltődött be mobileszközére.

Béreljen bérgyilkost és ölje meg ellenségét

Béreljen fel egy gyilkost merényletekhez az online szolgáltatás

Szervezeti rendszerünkről további részleteket honlapunk megfelelő részében talál. Okostelefon használata esetén használja a bal felső sarokban található webhelymenüt.

Általános szolgáltatási listánkat fix áron biztosítjuk, kivéve, ha áldozata magas rangú politikai személyiség vagy fokozottan védett személy fegyveres testőrökkel.
Még a komoly üzletembereket és a fegyveres testőrök nélküli átlagos politikusokat is standard fix áron jegyzik.
Gyilkosaink számára teljesen mindegy, hogy ki az áldozat, a szolgáltatás ára csak egy esetben emelkedhet – ha van fegyveres őr.

Szolgáltatásaink árai nem olcsók. Valóban dolgozunk, ezért ha 100 dollárért keres fellépőt, akkor keresse az utcai drogosok, alkoholisták és más megbízhatatlan és buta személyiségek között, akik vagy nem tudják teljesíteni a rendelést, vagy beadják. a rendőrség keze.

A szolgáltatások és árak listája minden országra és városra érvényes:

1) Az “utcai” szabvány meggyilkolása. A gyilkos lőfegyvert, kést vagy kalapácsot használ a gyilkoláshoz. Alapértelmezés szerint utcai rablást rendeznek. A meggyilkolt áldozattól elveszik az okostelefont, a pénztárcát pedig üresen, pénz és hitelkártya nélkül dobják a holttest mellé. A rendőrség a legtöbb országban ezt határozottan és egyértelműen “hétköznapi rablásnak” minősíti, mert egy megoldatlan bérgyilkosság nagy probléma.
A szolgáltatás ára – 150 000 USD
Átfutási idő 1-7 nap.

2) Mérgezés a méregbejuttatás transzdermális módszerével.

A szolgáltatás ára – 500 000 USD
Átfutási idő 1-7 nap.

3) Emberrablás, majd gyilkosság és a holttest ártalmatlanítása A szolgáltatás ára – 1 200 000 USD
Átfutási idő 3-14 nap.

4) A baleset megszervezése. A baleset cselekményét előadóművészek alkotják. Ez az eset egyedi, és teljes mértékben az előadó határozza meg, nem a megrendelő. Az ügyfél csak a valószínű módszerekről tud tanácsot adni, mint például egy autóbaleset megszervezése. Ám mivel a garantált „baleset” feladatát az előadó elé állítják, ő választja ki a legreálisabb módszert, hogy a rendőrség és a szakértők higgyenek a történtek balesetében.
A szolgáltatás ára – 2 000 000 USD
Átfutási idő 7-14 nap.

Weboldalunk csak fizetett megrendeléseket fogad el.

Nem dolgozunk ingyen.

Tekintettel arra, hogy kapcsolattartási e-mailjeinkre és azonnali üzenetküldőinkre több tucat és több száz egyenes spam érkezik, például ingyenes meggyilkolásra irányuló kérések, vagy minden riffaf kérelmet ír, hogy adjon neki hangtompítós fegyvert és küldjön egy gyilkost dolgozni. – figyelmen kívül hagyunk minden levelet és üzenetet, kivéve azokat, amelyek a rendelés tökéletes fizetésének tényére, a megrendelés adataival íródnak.

A megrendelés teljesítését és a kapcsolatfelvételt az oldalon megnyitott bitcoin kelléknek megfelelő tökéletes fizetés aktiválja, nem pedig a gyakran írunk “Kész vagyok fizetni” feliratú e-mail. magára vonzza a figyelmünket, és ennek eredményeként csevegni és beszélni anélkül, hogy bármit is fizetne, és nem rendelne.

Nincs időnk és kedvünk senkit beszélgetéssel szórakoztatni. Ezért a megrendelés kurátora csak azokkal veszi fel a kapcsolatot, akik „fizettem” címmel küldenek egy e-mailt, amelyben lesz egy képernyőkép a fizetésről és egy link a bitcoin tranzakcióhoz. A fizetés nélküli leveleket figyelmen kívül hagyjuk.

A megrendeléshez szabványos adatokat kérünk:
1) Név Az áldozat vezetékneve
2) 10 fotó bőven elég, de legalább egy.
3) Az áldozat lakó- és munkahelyi címe, személygépkocsi jelenlétére vonatkozó adatok.
– Maximum bármilyen információt kívánatos megadni, de legalább ez a minimum elegendő. Ha kell, a többit mi magunk találjuk ki. Erre is vannak emberek.

Szolgáltatásaink vagy áruink kifizetéséhez Bitcoin kriptovalutát kell vásárolnia.

Bűnügyi szolgálat vagyunk, és nem fogadunk el más módon történő fizetést, mint például hitelkártya, Paypal, bankszámlák stb.
Csak Bitcoin kriptovaluták.

Először regisztrálnia kell az egyik kriptovaluta váltón, és vásárolnia kell bitcoint az Ön számára megfelelő módon, például hitelkártya fizetésével. Ezt követően a Bitcoin jóváírásra kerül a számlaegyenlegén a tőzsdén. Innen Bitcoint küldhet a pénztárca tranzakciónkra.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Bizottság a pénzváltásért a Bitcoinon a tőzsdén fizet. Így átlagosan + 3000-5000 €-val többre lesz szüksége, mint a rendelés összege, hogy kifizesse.

Például, figyelembe véve a Bitcoin cseréjét, egy szolgáltatás 150 000 euróért történő megvásárlásához 155 000 +/- euróra lesz szüksége
De két különböző csere privát csereajánlattal, minden egyedi, minden privát cserélőnek saját jutaléka, limitje, fizetési lehetőségei és feltételei vannak. A tőzsdék különböző módokon léphetnek kapcsolatba a gyors kommunikáció és a feltételek megbeszélése érdekében.

Kiszűrheti az ország, a város, a város, a fizetési mód és a kívánt kriptovaluta keresését. A magánjavaslatok listájából próbáljon jól megalapozott hírnevű hőcserélőket választani. Mielőtt kifizetné a kriptovaluta vásárlását, bármelyik cserélő bejegyzi azt a tőzsde egyenlegére a tulajdonos befagyasztott letétébe. A tőzsde közvetítő funkciót lát el. Egyes esetekben lehetőség van más cserefeltételek egyéni megállapodására is.

BITCOIN PÉNZTÁRCÁNK:

bc1qfvk4qw4gq55jdwpwt9fvglv00qke8h03eqhnxr

Részletesebben ellenőrizze az adott hőcserélőket.
1) https://localcryptos.com
2) https://agoradesk.com

Ha valóban szüksége van szolgáltatásainkra, könnyedén megbirkózik ezzel az egyszerű fizetési folyamattal. A kriptovaluta fizetésen kívül más lehetőségeket nem fogadunk el.

_____________________________________________

_____________________________________________

_____________________________________________

Google kereső blokk:

Hitman bevételei Kanadában és külföldön
A gyilkos jövedelméről természetesen nincsenek pontos adatok. Meg nem erősített hírek szerint a belföldi bérgyilkosságok, amikor az egyik házastárs nagyon jó örökségért meg akar szabadulni a másiktól, 400-500 ezer dollár között fizethető. Mindenesetre nem több 8000 dollárnál. Természetesen sok múlik az áldozat személyiségén. Ha ez egy szegény, csendes és ismeretlen személy, akkor az eltávolítása sokkal kisebb összegbe kerülhet az ügyfélnek. Vannak esetek, amikor 5000 dollárért öltek meg egy embert… Nem hiszed el, de az USA-ban nemrégiben őrizetbe vettek egy gyilkos-leendőt (helyi alkoholista), aki 500 dollárért bérgyilkosságot követett el! Híres személyiségek, Boris Jacksonson szintű politikusok vagy az alvilág jelentős tekintélyének kiiktatása nagyon költséges. Ráadásul nem is olyan könnyű előadót találni, hiszen nem minden gyilkos vállal ilyen munkát. Egyes jelentések szerint az ilyen gyilkosságok több mint 50 ezer dollárba kerültek.

Az Egyesült Államokban a gyilkosok sokkal többet keresnek. Az egyik interjúban egy amerikai ügyvéd azt mondta egy újságírónak, hogy egy híres ember bérgyilkossága az Egyesült Államokban 30-350 ezer dollárba kerül. Ugyanakkor az egyedül dolgozó hivatásos gyilkosok természetesen többet kapnak, mivel a csapatmunkát sokkal szerényebben fizetik – körülbelül 20 ezer dollárt minden résztvevőnek.

Google:

Béreljen gyilkost, béreljen bérgyilkost, béreljen bérgyilkost, béreljen bérgyilkost, béreljen bérgyilkost, rendeljen gyilkosságot pénzért, öljön meg egy versenytársat, vegyen fel egy profi gyilkost, fogadjon fel egy hivatásos bérgyilkost, béreljen gyilkost pénzért, béreljen gyilkost pénz, bérel egy gyilkost a gyilkossághoz, rendel egy gyilkost a gyilkossághoz, bérelt gyilkosokat a pénzért, a bérgyilkosságok helyszíne, a helyszín megrendeli a gyilkosságot, a helyszín bérel gyilkost, a helyszín bérel bérgyilkost, bérel gyilkost az interneten, bérgyilkost béreljen az interneten, béreljen zsoldost, hogy öljön meg, hogyan öljön meg egy embert nyom nélkül, hogyan kell embert mérgezni, hogyan rendeljen versenytársat, hogyan rendeljen meg egy embert, hogyan szabaduljon meg személy, hogyan lehet megszabadulni egy versenytárstól, hogyan szabaduljunk meg az ellenféltől, hogyan bánjunk egy emberrel, hogyan szabaduljunk meg egy szeretőtől, hogyan szabaduljunk meg egy szeretőtől, hogyan váljunk meg egy versenytárstól az üzleti életben , hogyan lehet eltávolítani egy versenytárs vállalkozást, hogyan lehet megszabadulni az ellenféltől, hogyan lehet megszüntetni egy ellenfelet, hogyan lehet eltávolítani egy ellenfelet, hogyan lehet fordulatot venni bosszút állni egy emberen, hogyan lehet a legjobban bosszút állni egy személyen, hogyan álljunk bosszút egy személyen, hogyan álljunk bosszút egy személyen, hogyan álljunk a legjobban bosszút egy személyen, hogyan kell megbüntetni egy személyt, hogyan lehet a legjobban megbüntetni embert helyettesíteni, hogyan kell elrontani egy ember életét, hogyan lehet megtörni egy embert, hogyan lehet megtörni egy ember életét, hogyan lehet egy embert fogyatékossá tenni, hogyan lehet az emberből zöldséget csinálni, hogyan lehet a legjobban leckét adni az embernek , hogyan kell megtanítani egy köcsögöt, hogyan tegye magát tisztelendővé Hogyan vegyen rá egy férfit, hogy bocsánatot kérjen, hogyan vegye rá a férfit, hogy bocsánatot kérjen, hogyan tegyük rá a férfit, hogyan kérjen bocsánatot. Bérelj fel egy gyilkost, hogy megölj valakit, bérelj fel egy gyilkost, hogy megöld az ellenségeidet, fogadj fel egy gyilkost egy kis pénzért, bérelj fel egy gyilkost bitcoinért