Anlita en lönnmördare, beordra ett kontraktsmord i Sverige, beställa mordet

Anlita en lönnmördare, beordra ett kontraktsmord i Sverige, beställa mordet

Mördare att hyra tjänst.

Världsomspännande aggregator av kontraktsmord. Assassins organisation som fungerar i alla civiliserade länder i världen!

hire a hitman rent a killer assassin for hire

Vår organisation är en aggregator av mördartjänster. Vi har våra egna rekryteringscenter för att anställa militära legosoldater och deras omvandling till att arbeta som mördare i moderna städer. Våra tjänster är relevanta i alla civiliserade länder, och våra “sovceller” av arbetsklara mördare finns tillgängliga i alla större städer i världen utan undantag. Du beställer – våra legosoldater presterar.
Vi har till vårt förfogande både välorganiserade grupper baserade på snabbinsatsfaciliteter (baser), och hundratals privata toppartister med olika utbildningsnivåer.

Våra artisters promovideor:

Uppdatera sidan om videon inte laddades på din mobila enhet.

Anställ en mördare och döda din fiende

Anställ en mördare för mord onlinetjänst

Mer information om vårt organisationssystem finns i motsvarande avsnitt på vår webbplats. Använd sajtmenyn i det övre vänstra hörnet om du använder en smartphone.

Vår standardlista över tjänster tillhandahålls till ett fast pris, såvida inte ditt offer är en högprofilerad politisk person eller en mycket skyddad person med beväpnade livvakter.
Även seriösa affärsmän och genomsnittliga politiker utan beväpnade livvakter citeras till ett fast standardpris.
För våra mördare spelar det ingen roll vem offret är, priset på tjänsten kan bara öka i ett fall – om det finns en beväpnad vakt.

Priserna för våra tjänster är inte billiga. Vi jobbar på riktigt, och därför, om du letar efter en artist för $ 100, leta efter honom bland gatumissbrukare, alkoholister och andra opålitliga och dumma personligheter som antingen inte kommer att kunna uppfylla ordern eller kommer att ge dig in i polisens händer.

Listan över tjänster och priser är relevant för alla länder och städer:

1) Mord av “gata” standard. Mördaren använder ett skjutvapen, kniv eller hammare för att döda. Som standard är ett gaturån iscensatt. Smarttelefonen tas ifrån det mördade offret, och plånboken slängs bredvid liket tom utan pengar och kreditkort. Polisen i de flesta länder skriver starkt och entydigt av detta som “vanligt rån” eftersom att ha ett olöst kontraktsmord är ett stort problem.
Servicepris – 150 000 $
Ledtid från 1 till 7 dagar.

2) Förgiftning genom den transdermala metoden för att introducera gift.

Servicepris – 500 000 $
Ledtid från 1 till 7 dagar.

3) Kidnappning följt av mord och bortskaffande av kroppen Servicepris – $1 200 000
Ledtid från 3 till 14 dagar.

4) Organisation av olyckan. Handlingen i olyckan består av artister. Detta fall är individuellt och bestäms helt av utföraren, inte kunden. Kunden kan bara ge råd om troliga metoder, som att iscensätta en bilolycka. Men eftersom uppgiften med en garanterad “olycka” ställs inför utföraren, är det han som väljer den mest realistiska metoden så att polisen och experter tror på olyckan av vad som hände.
Servicepris – 2 000 000 $
Ledtid från 7 till 14 dagar.

Vår hemsida accepterar endast betalda beställningar.

Vi jobbar inte gratis.

På grund av det faktum att dussintals och hundratals direkta skräppostbrev skrivs till våra kontaktmail och snabbmeddelanden, såsom förfrågningar om att döda någon gratis, eller varje riffraff skriver vädjanden om att ge honom en pistol med en ljuddämpare och skicka en mördare till jobbet – vi ignorerar alla brev och meddelanden utom de som är skrivna om den perfekta betalningen för beställningen med detaljerna i beställningen.

Det är den perfekta betalningen enligt det bitcoinkrav vi har öppnat på sajten som aktiverar utförandet av beställningen och upprättandet av kontakt med dig, och inte mejlet med texten “Jag är redo att betala” som vi ofta skriver till dra till sig vår uppmärksamhet och chatta och prata som ett resultat utan att betala något och utan att beställa.

Vi har inte tid eller lust att underhålla någon med konversationer. Därför kommer orderkuratorn endast att kontakta de som skickar ett mejl med rubriken “Jag betalade” där det kommer att finnas en skärmdump av betalningen och en länk till bitcointransaktionen. Brev utan betalning ignoreras.

Vi kräver standarddata för beställning:
1) Offrets namn Efternamn
2) 10 bilder är mer än tillräckligt, men minst en.
3) Adresser till offrets bostad och arbete, uppgifter om närvaron av en bil.
– Det är önskvärt att lägga till ett maximum av eventuell information, men åtminstone detta ovan minimum är tillräckligt. Vid behov tar vi reda på resten själva. Det finns folk för detta också.

För att kunna betala våra tjänster eller varor behöver du köpa kryptovaluta Bitcoin.

Vi är kriminella och accepterar inte betalningar på andra sätt som kreditkort, Paypal, bankkonton m.m.
Endast kryptovalutor Bitcoin.

Först måste du registrera dig på en av kryptovalutaväxlarna och köpa bitcoin på något sätt som är bekvämt för dig, som att betala kreditkortet. Därefter kommer Bitcoin att krediteras ditt kontosaldo på börsen. Därifrån kan du skicka Bitcoin till vår plånbokstransaktion.

Observera att kommissionen för utbyte av pengar på Bitcoin på börsen du betalar. Således kommer du att behöva i genomsnitt + 3000-5000 € mer än beställningsbeloppet för att betala för det.

Exempel, med hänsyn till utbytet av Bitcoin, för att köpa en tjänst för 150 000 €, behöver du 155 000 € +/-
Men två olika växlar med privata bytesförslag, allt är individuellt, alla privata växlare har sina egna provisioner, limiter, betalningsalternativ och villkor. Utbyten kan kontaktas på olika sätt för att snabbt kommunicera och diskutera förutsättningarna.

Du kan filtrera bort sökningen efter land, stad, stad, betalningsmetod och önskad kryptovaluta. Från listan över privata förslag, försök att välja växlare med ett väletablerat rykte. Innan du betalar för köpet av kryptovaluta, registrerar någon växlare den på saldot av utbytet i innehavarens frysdeposition. Börsen utför en förmedlande funktion. I vissa fall är det möjligt att komma överens om andra bytesvillkor individuellt.

VÅR BITCOIN Plånbok:

bc1qfvk4qw4gq55jdwpwt9fvglv00qke8h03eqhnxr

Kontrollera med specifika växlare mer detaljerat.
1) https://localcryptos.com
2) https://agoradesk.com

Om du verkligen behöver våra tjänster kan du enkelt hantera denna enkla betalningsprocess. Andra alternativ förutom betalning av kryptovaluta, accepterar vi inte.

________________________________________

________________________________________

________________________________________

Google sökblock:

Hitman-intäkter i Kanada och utomlands
Det finns naturligtvis inga exakta uppgifter om mördarens inkomst. Enligt obekräftade rapporter kan inhemska kontraktsmord, när en av makarna vill bli av med den andra för ett mycket bra arv, betalas i intervallet 400-500 tusen dollar. I alla fall inte mer än 8 000 dollar. Naturligtvis beror mycket på offrets personlighet. Om detta är en fattig, tyst och okänd person, kan hans eliminering kosta kunden ett mycket mindre belopp. Det finns fall då en person dödades för 5 000 dollar… Du kommer inte att tro det, men i USA greps nyligen en blivande mördare (en lokal alkoholist) som begick ett kontraktsmord för 500 dollar! Eliminering av kända personligheter, politiker på nivån Boris Jacksonson eller en stor auktoritet i underjorden är mycket dyrt. Dessutom är det inte så lätt att hitta en artist, eftersom inte alla mördare kommer att utföra sådant arbete. Enligt vissa rapporter kostar sådana mord mer än 50 tusen dollar.

I USA tjänar mördare mycket mer. I en av intervjuerna berättade en amerikansk advokat för en journalist att kontraktsmordet på en känd person i USA kostar mellan 30 000 och 350 000 dollar. Samtidigt får professionella mördare som arbetar ensamma, naturligtvis, mer, eftersom lagarbete betalas mycket mer blygsamt – cirka 20 tusen dollar till var och en av deltagarna.

Google:

Hyr en mördare, hyr en mördare, anlit en mördare, hyr en mördare, anlit en lönnmördare, beställ mord för pengar, döda eliminera en konkurrent, anlita en professionell mördare, anlita en professionell mördare, anlita en mördare för pengar, anlita en mördare för pengar, anlita en mördare för dödandet, beställa en mördare för dödandet, anlitat mördare för pengarna, platsen för kontraktsmord, platsen beställ mordet, platsen anlita en mördare, platsen anlita en kontraktsmördare, anställa en mördare på Internet, anlita en kontraktsmördare på Internet, anlita en legosoldat att döda, hur man dödar en spårlöst man, hur man förgiftar en man, hur man beställer en konkurrent, hur man beställer en person, hur man blir av med en person, hur man blir av med en konkurrent, hur man blir av med en motståndare, hur man handskas med en person, hur man blir av med en älskare, hur man blir av med en älskarinna, hur man blir av med en konkurrent i affärer , hur man tar bort ett konkurrentföretag, hur man blir av med en motståndare, hur man eliminerar en motståndare, hur man tar bort en motståndare, Hur man tar rev hämnas på en person, hur man bäst hämnar sig på en person, hur man hämnar sig på en person, hur man tar hämnd på en person, hur man bäst hämnar sig på en person, hur man straffar en person, hur man bäst straffar en person att ersätta en person, hur man förstör en persons liv, hur man bryter en person, hur man bryter en persons liv, hur man gör en person handikappad, hur man förvandlar en person till en grönsak, hur man bäst lär en person en läxa , hur man lär en jävel hur man gör sig själv respekterad Hur man får en man att be om ursäkt, hur man får en man att be om ursäkt, hur man får en man att gå, hur man får be om förlåtelse. Anställ en mördare för att döda någon, anlita en mördare för att döda dina fiender, anlita en mördare för lite pengar, anlita en mördare för bitcoin