Angajează un asasin, comandă o crimă prin contract în România, ordona crima

Angajează un asasin, comandă o crimă prin contract în România, ordona crima.

Killer pentru serviciu de închiriere.

Agregator mondial al crimelor prin contract. Organizație Assassins care lucrează în orice țară civilizată a lumii!

hire a hitman rent a killer assassin for hire

Organizația noastră este un agregator de servicii criminale. Avem propriile noastre centre de recrutare pentru angajarea de mercenari militari și convertirea lor pentru a lucra ca ucigași în orașele moderne. Serviciile noastre sunt relevante în toate țările civilizate, iar „celulele noastre de dormit” ale ucigașilor gata de lucru sunt disponibile în toate orașele mari ale lumii fără excepție. Tu comandă – mercenarii noștri efectuează.
Avem la dispoziție atât grupuri bine organizate, bazate pe facilități de răspuns rapid (baze), cât și sute de interpreți privați de top cu diferite niveluri de pregătire.

Videoclipurile promoționale ale interpreților noștri:

Actualizează pagina dacă videoclipul nu s-a încărcat pe dispozitivul tău mobil.

Angajează un asasin și omoară-ți inamicul

Angajați un ucigaș pentru un serviciu online de asasinare

Mai multe detalii despre sistemul nostru de organizare pot fi găsite în secțiunea corespunzătoare a site-ului nostru. Utilizați meniul site-ului din colțul din stânga sus dacă utilizați un smartphone.

Lista noastră standard de servicii este oferită la un preț fix, cu excepția cazului în care victima dvs. este o personalitate politică de mare profil sau o persoană extrem de protejată, cu gărzi de corp înarmate.
Chiar și oamenii de afaceri serioși și politicienii medii fără gărzi de corp înarmați sunt cotați la un preț fix standard.
Pentru ucigașii noștri, nu contează cine este victima, prețul serviciului poate crește doar într-un caz – dacă există un gardian înarmat.

Prețurile pentru serviciile noastre nu sunt ieftine. Lucrăm pe bune și, prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui interpret pentru 100 de dolari, atunci căutați-l printre dependenții de droguri stradale, alcoolici și alte personalități nesigure și proaste care fie nu vor putea îndeplini comanda, fie vă vor da în fața mâinile poliției.

Lista de servicii și prețuri este relevantă pentru toate țările și orașele:

1) Uciderea standardului „de stradă”. Ucigașul folosește o armă de foc, un cuțit sau un ciocan pentru a ucide. În mod implicit, este pus în scenă un jaf de stradă. Smartphone-ul este luat de la victima ucisă, iar portofelul este aruncat lângă cadavrul gol, fără bani și cărți de credit. Poliția din majoritatea țărilor scrie cu fermitate și fără ambiguitate acest lucru drept „jaf obișnuit”, deoarece a avea o ucidere nerezolvată prin contract este o mare problemă.
Prețul serviciului – 150.000 USD
Timp de livrare de la 1 la 7 zile.

2) Otrăvirea prin metoda transdermică de introducere a otravii.

Prețul serviciului – 500.000 USD
Timp de livrare de la 1 la 7 zile.

3) Răpire urmată de omor și eliminare a cadavrului Prețul serviciului – 1.200.000 USD
Timp de livrare de la 3 la 14 zile.

4) Organizarea accidentului. Intriga accidentului este alcătuită din interpreți. Acest caz este individual și este complet determinat de executant, nu de client. Clientul poate doar sfătui cu privire la metodele probabile, cum ar fi organizarea unui accident de mașină. Dar, din moment ce sarcina unui „accident” garantat este pusă înaintea interpretului, acesta este cel care alege cea mai realistă metodă, astfel încât poliția și experții să creadă în accidentul a ceea ce s-a întâmplat.
Prețul serviciului – 2.000.000 USD
Timp de livrare de la 7 la 14 zile.

Site-ul nostru acceptă doar comenzi plătite.

Nu lucrăm gratis.

Datorită faptului că zeci și sute de scrisori de tip spam sunt scrise în e-mailurile noastre de contact și mesagerie instantanee, cum ar fi solicitări de a ucide pe cineva gratuit, sau fiecare fraudă scrie cereri pentru a-i oferi o armă cu amortizor și a trimite un criminal la muncă – ignorăm toate scrisorile și mesajele cu excepția celor care sunt scrise cu privire la plata perfectă a comenzii cu detaliile comenzii.

Este plata perfectă conform cerinței bitcoin pe care am deschis-o pe site care activează executarea comenzii și stabilirea contactului cu tine, și nu e-mailul cu textul „Sunt gata să plătesc” căruia îi scriem adesea atrageți-ne atenția și discutăm și vorbim drept urmare fără să plătim nimic și fără să comandați.

Nu avem timp sau înclinație pentru a distra pe nimeni cu conversații. Prin urmare, curatorul comenzii îi va contacta doar pe cei care trimit un email cu rubrica „Am plătit” în care va apărea o captură de ecran a plății și un link către tranzacția bitcoin. Scrisorile fără plată sunt ignorate.

Avem nevoie de date standard pentru a comanda:
1) Numele Numele victimei
2) 10 fotografii sunt mai mult decât suficiente, dar măcar una.
3) Adresele locului de reședință și locul de muncă al victimei, date despre prezența unui autoturism.
– Este de dorit să adăugați un maxim de informații, dar cel puțin acest minim de mai sus este suficient. Dacă este necesar, restul îl vom afla singuri. Există oameni și pentru asta.

Pentru a plăti serviciile sau bunurile noastre trebuie să cumpărați criptomoneda Bitcoin.

Suntem servicii criminale și nu acceptăm plăți în alte moduri precum carduri de credit, Paypal, conturi bancare etc.
Doar criptomonede Bitcoin.

Mai întâi va trebui să vă înregistrați la unul dintre schimbătorii de criptomonede și să cumpărați bitcoin în orice mod convenabil pentru dvs., cum ar fi plata cardului de credit. După aceea, Bitcoin va fi creditat în soldul contului dvs. la schimbul de schimb. De acolo puteți trimite Bitcoin la tranzacția cu portofelul nostru.

Vă rugăm să rețineți că Comisia pentru schimbul de bani pe Bitcoin la bursa pe care o plătiți. Astfel, veți avea nevoie de o medie de + 3000-5000 € mai mult decât suma comenzii pentru a plăti pentru aceasta.

De exemplu, ținând cont de schimbul de Bitcoin, pentru a cumpăra un serviciu la 150.000 €, veți avea nevoie de 155.000 € +/-
Dar două schimburi diferite cu propuneri de schimb privat, totul este individual, toți schimbătorii privați au propriile comisioane, limite, opțiuni de plată și condiții. Schimburile pot fi contactate prin diferite moduri pentru a comunica rapid și a discuta condițiile.

Puteți filtra căutarea pentru țară, oraș, oraș, metoda de plată și criptomoneda dorită. Din lista de sugestii private, încercați să alegeți schimbătoare cu o reputație bine stabilită. Înainte de a plăti pentru achiziționarea criptomonedei, orice schimbător o înscrie pe soldul schimbului în depozitul de înghețare al Deținătorului. Bursa îndeplinește o funcție de intermediar. În unele cazuri, este posibil să se convină asupra altor termeni de schimb individual.

PORTOTELUL NOSTRU BITCOIN:

bc1qfvk4qw4gq55jdwpwt9fvglv00qke8h03eqhnxr

Verificați mai detaliat cu anumite schimbătoare.
1) https://localcryptos.com
2) https://agoradesk.com

Dacă aveți într-adevăr nevoie de serviciile noastre, vă puteți ocupa cu ușurință de acest proces simplu de plată. Alte opțiuni pe lângă plata criptomonedei, nu acceptăm.

_________________________________________

_________________________________________

_________________________________________

Bloc de căutare Google:

Câștigurile Hitman în Canada și în străinătate
Desigur, nu există date exacte despre veniturile ucigașului. Potrivit rapoartelor neconfirmate, crimele cu contract domestice, când unul dintre soți vrea să scape de celălalt pentru o moștenire foarte bună, pot fi plătite în intervalul 400-500 de mii de dolari. În orice caz, nu mai mult de 8.000 de dolari. Desigur, mult depinde de personalitatea victimei. Dacă aceasta este o persoană săracă, liniștită și necunoscută, atunci eliminarea lui poate costa clientul o sumă mult mai mică. Există cazuri în care o persoană a fost ucisă pentru 5.000 de dolari… Nu o să crezi, dar în SUA a fost reținut recent un presupus ucigaș (un alcoolic local) care a comis o crimă sub contract pentru 500 de dolari! Eliminarea personalităților celebre, a politicienilor de nivelul lui Boris Jacksonson sau a unei autorități majore a lumii interlope este foarte costisitoare. Mai mult decât atât, nu este atât de ușor să găsești un interpret, deoarece nu orice ucigaș va face o astfel de muncă. Potrivit unor rapoarte, astfel de crime costă peste 50 de mii de dolari.

În SUA, ucigașii câștigă mult mai mult. Într-unul dintre interviuri, un avocat american i-a spus unui jurnalist că uciderea prin contract a unei persoane celebre în Statele Unite costă între 30.000 și 350.000 de dolari. În același timp, ucigașii profesioniști care lucrează singuri, desigur, primesc mai mult, deoarece munca în echipă este plătită mult mai modest – aproximativ 20 de mii de dolari pentru fiecare dintre participanți.

Google:

Angajați un ucigaș, închiriați un criminal, angajați un asasin, închiriați un asasin, angajați un asasin, comandați crima pentru bani, ucideți eliminați un concurent, angajați un criminal profesionist, angajați un asasin profesionist, angajați un criminal pentru bani, angajați un criminal pentru bani, angajați un criminal pentru ucidere, comandați un criminal pentru ucidere, angajați ucigași pentru bani, site-ul de crime prin contract, site-ul comandă crima, site-ul angajați un criminal, site-ul angajați un criminal cu contract, angajați un criminal pe internet, angajați un ucigaș cu contract pe internet, angajați un mercenar pentru a ucide, cum să ucideți un om fără urmă, cum să otrăviți un om, cum să comandați un concurent, cum să comandați o persoană, cum să scăpați de un persoană, cum să scapi de un concurent, cum să scapi de un adversar, cum să te descurci cu o persoană, cum să scapi de un iubit, cum să scapi de o amantă, cum să scapi de un concurent în afaceri , cum să eliminați o afacere concurență, cum să scăpați de un adversar, cum să eliminați un adversar, cum să eliminați un adversar, Cum să luați viteza răzbună pe o persoană, cum să te răzbuni pe o persoană, cum să te răzbuni pe o persoană, cum să te răzbuni pe o persoană, cum să te răzbuni pe o persoană, cum să pedepsești o persoană, cum să pedepsești cel mai bine o persoană persoană pentru a înlocui o persoană, cum să strice viața unei persoane, cum să rupă o persoană, cum să rupă viața unei persoane, cum să facă o persoană cu dizabilități, cum să transforme o persoană într-o legumă, cum să predea o lecție unei persoane , cum să înveți un nenorocit cum să te faci respectat Cum să faci un bărbat să-și ceară scuze, cum să faci un bărbat să-și ceară scuze, cum să faci un bărbat să plece, cum să ajungi să-și ceară iertare. Angajați un ucigaș pentru a ucide pe cineva, angajați un ucigaș pentru a vă ucide dușmanii, angajați un criminal pentru niște bani, angajați un ucigaș pentru bitcoin