Унајмити убицу, наручити наручено убиство у Србији, нареди убиство

Унајмити убицу, наручити наручено убиство у Србији, нареди убиство

Убица за изнајмљивање.

Светски агрегатор наручених убистава. Организација убица која ради у било којој цивилизованој земљи света!

hire a hitman rent a killer assassin for hire

Наша организација је агрегатор услуга убица. Имамо сопствене регрутне центре за ангажовање војних плаћеника и њихово претварање да раде као убице у модерним градовима. Наше услуге су релевантне у свим цивилизованим земљама, а наше „ћелије за спавање“ убица спремних за рад доступне су у свим већим градовима света без изузетка. Ви наређујете – наши плаћеници наступају.
На располагању имамо како добро организоване групе засноване на објектима за брзо реаговање (базе), тако и стотине врхунских приватних извођача са различитим нивоима обуке.
Промо видео снимци наших извођача:
Освежите страницу ако се видео није учитао на вашем мобилном уређају.

Унајмите убицу и убијте свог непријатеља

Унајмите убицу за атентат на мрежи

Више детаља о нашем систему организације можете пронаћи у одговарајућем одељку наше веб странице. Користите мени сајта у горњем левом углу ако користите паметни телефон.
Наша стандардна листа услуга је обезбеђена по фиксној цени, осим ако ваша жртва није политичка личност високог профила или високо заштићена особа са наоружаним телохранитељима.
Чак и озбиљни бизнисмени и просечни политичари без наоружаних телохранитеља се котирају по стандардној фиксној цени.
За наше убице није битно ко је жртва, цена услуге може да порасте само у једном случају – ако постоји наоружани чувар.
Цене наших услуга нису јефтине. Радимо стварно, и зато ако тражите извођача за 100 долара, онда га потражите међу уличним наркоманима, алкохоличарима и другим непоузданим и глупим личностима које или неће моћи да испуне наруџбу или ће вас дати у руке полиције.
Листа услуга и цена је релевантна за све земље и градове:
1) Убиство “уличног” стандарда. Убица користи ватрено оружје, нож или чекић да убије. Подразумевано се инсценира улична пљачка. Убијеној жртви се одузима паметни телефон, а новчаник се баца поред леша празан без новца и кредитних картица. Полиција у већини земаља то снажно и недвосмислено отписује као „обичну пљачку“ јер је велики проблем имати нерешено наручено убиство.
Цена услуге – 150.000$
Рок испоруке од 1 до 7 дана.
2) Тровање трансдермалним методом уношења отрова.
Цена услуге – 500.000$
Рок испоруке од 1 до 7 дана.
3) Киднаповање праћено убиством и одлагањем тела Цена услуге – 1.200.000 $
Рок испоруке од 3 до 14 дана.
4) Организација незгоде. Радњу несреће чине извођачи. Овај случај је индивидуалан и у потпуности га одређује извођач, а не купац. Купац може само да саветује о могућим методама, као што је инсценирање саобраћајне несреће. Али пошто је задатак гарантоване „несреће” постављен пред извођача, он је тај који бира најреалнији метод да полиција и стручњаци поверују у несрећу онога што се догодило.
Цена услуге – 2.000.000$
Рок испоруке од 7 до 14 дана.
Наша веб локација прихвата само плаћене поруџбине.
Не радимо бесплатно.
Због чињенице да се десетине и стотине директних нежељених писама пишу на наше контакт мејлове и инстант мессенгере, као што су захтеви да се неко убије бесплатно, или сваки преварант пише молбе да му дамо пиштољ са пригушивачем и пошаљемо убицу на посао – игноришемо сва писма и поруке осим оних које су написане о савршеној уплати поруџбине са детаљима поруџбине.
То је савршено плаћање према биткоин реквизиту који смо отворили на сајту који активира извршење налога и успостављање контакта са вама, а не мејл са текстом „Спреман сам да платим“ на који често пишемо привуците нашу пажњу и разговарајте и разговарајте као резултат без плаћања и без наручивања.
Немамо времена ни склоности да било кога забављамо разговором. Због тога ће кустос наруџбине контактирати само оне који пошаљу мејл са насловом „Платио сам“ у коме ће се налазити снимак екрана плаћања и линк ка биткоин трансакцији. Писма без плаћања се игноришу.
Потребни су нам стандардни подаци за наручивање:
1) Име Презиме жртве
2) 10 фотографија је више него довољно, али барем једна.
3) адресе пребивалишта и рада оштећеног, податке о присуству аутомобила.
– Пожељно је додати максимум било какве информације, али је барем овај изнад минимума довољан. Ако буде потребно, остало ћемо сазнати сами. Има људи и за ово.
Да бисте платили наше услуге или робу, потребно је да купите криптовалуту Битцоин.
Ми смо криминална служба и не прихватамо плаћање на друге начине као што су кредитне картице, Паипал, банковни рачуни итд.

Само криптовалуте Битцоин.

Прво ћете морати да се региструјете на једном од размењивача криптовалута и купите биткоин на било који начин који вам одговара, као што је плаћање кредитном картицом. Након тога, Битцоин ће бити приписан на стање вашег рачуна на берзи. Одатле можете послати биткоин на трансакцију у нашем новчанику.

Имајте на уму да провизију за размену новца на Битцоин на берзи плаћате. Дакле, биће вам потребно у просеку + 3000-5000 € више од износа поруџбине да бисте то платили.

Пример, узимајући у обзир размену биткоина, да бисте купили услугу за 150.000 €, биће вам потребно 155.000 € +/-
Али две различите берзе са приватним предлозима размене, све је појединачно, сви приватни мењачи имају своје провизије, лимите, опције плаћања и услове. Размене се могу контактирати на различите начине како би се брзо комуницирало и разговарало о условима.

Можете филтрирати претрагу за државу, град, град, начин плаћања и жељену криптовалуту. Са листе приватних предлога покушајте да изаберете измењиваче са добро утврђеном репутацијом. Пре него што платите куповину криптовалуте, било који мењач је уписује на стање берзе у депозит за замрзавање држача. Берза обавља посредничку функцију. У неким случајевима могуће је индивидуално договорити друге услове размене.

НАШ БИТКОИН НОВЧАНИК:

bc1qfvk4qw4gq55jdwpwt9fvglv00qke8h03eqhnxr

Детаљније проверите код одређених измењивача.

1) https://localcryptos.com
2) https://agoradesk.com

Ако су вам заиста потребне наше услуге, лако се можете носити са овим једноставним процесом плаћања. Друге опције осим плаћања криптовалуте, не прихватамо.

__________________________________________

__________________________________________

__________________________________________

Блок Гоогле претраге:

Хитман зарада у Канади и иностранству
Наравно, нема тачних података о приходима убице. Према непотврђеним извештајима, кућна убиства по наруџбини, када један од супружника жели да се отараси другог за веома добро наследство, могу се платити у распону од 400-500 хиљада долара. У сваком случају, не више од 8.000 долара. Наравно, много зависи од личности жртве. Ако се ради о сиромашној, тихој и непознатој особи, онда његова елиминација купца може коштати много мање. Има случајева да је човек убијен за 5.000 долара… Нећете веровати, али у САД је недавно приведен потенцијални убица (локални алкохоличар) који је извршио наручено убиство за 500 долара! Елиминација познатих личности, политичара на нивоу Бориса Џексона или великог ауторитета подземља је веома скупа. Штавише, није тако лако пронаћи извођача, јер неће сваки убица предузети такав посао. Према неким извештајима, таква убиства коштају више од 50 хиљада долара.

У САД убице зарађују много више. У једном од интервјуа, амерички адвокат је рекао новинару да наручено убиство познате личности у Сједињеним Државама кошта између 30.000 и 350.000 долара. Истовремено, професионалне убице које раде саме, наравно, добијају више, јер се тимски рад плаћа много скромније – око 20 хиљада долара сваком од учесника.

Гоогле:

Унајми убицу, изнајми убицу, унајми убицу, изнајми убицу, унајми убицу, наручи убиство за новац, убиј елиминише конкурента, унајми професионалног убицу, унајми професионалног убицу, унајми убицу за новац, унајми убицу за новац, унајмити убицу за убиство, наручити убицу за убиство, унајмити убице за новац, место наручених убистава, сајт наручити убиство, сајт унајмити убицу, сајт унајмити убицу по уговору, унајмити убицу на интернету, унајмити убицу по уговору на интернету, унајмити плаћеника да убије, како убити човека без трага, како отровати човека, како наручити конкурента, како наручити особу, како се отарасити особа, како се отарасити конкурента, како се отарасити противника, како се носити са особом, како се отарасити љубавника, како се отарасити љубавнице, како се отарасити конкурента у послу , како уклонити конкурентски посао, како се отарасити противника, како елиминисати противника, како уклонити противника, како узети рев како се осветити човеку, како се најбоље осветити човеку, како се осветити човеку, како се осветити човеку, како се најбоље осветити човеку, како казнити човека, како најбоље казнити човека човек да замени човека, како да поквари човеку живот, како да сломи човека, како да сломи живот човека, како да човека учини инвалидом, како да човека претвори у поврће, како најбоље научити човека лекцију , како научити копиле како да учиниш да се поштујеш Како да натераш човека да се извини, како да натераш човека да се извини, како да натераш човека да оде, како да добијеш да тражиш опроштај. Унајми убицу да убије некога, унајми убицу да убије твоје непријатеље, унајми убицу за нешто новца, унајми убицу за битцоин