Наемете убиец, поръчайте поръчково убийство, поръчайте убийството

Наемете убиец, поръчайте поръчково убийство, поръчайте убийството

Убиец под наем.

Световен агрегатор на поръчкови убийства. Организация на убийците, която работи във всяка цивилизована страна по света!

hire a hitman rent a killer assassin for hire

Нашата организация е агрегатор на убийствени услуги. Имаме собствени центрове за набиране на служители за наемане на военни наемници и превръщането им в работа като убийци в съвременните градове. Нашите услуги са актуални във всички цивилизовани страни, а нашите „спящи клетки“ на готови за работа убийци са налични във всички големи градове по света без изключение. Вие поръчвате – нашите наемници изпълняват.
Имаме на наше разположение както добре организирани групи, базирани на съоръжения за бързо реагиране (бази), така и стотици топ частни изпълнители с различни нива на обучение.

Промо видеоклипове на нашите изпълнители:

Обновете страницата, ако видеото не се зареди на мобилното ви устройство.

Наемете убиец и убийте врага си

Наемете убиец за онлайн услуга за убийство

Повече подробности за нашата организационна система можете да намерите в съответния раздел на нашия уебсайт. Използвайте менюто на сайта в горния ляв ъгъл, ако използвате смартфон.

Нашият стандартен списък с услуги се предоставя на фиксирана цена, освен ако жертвата ви не е високопоставена политическа фигура или силно защитено лице с въоръжена охрана.
Дори сериозните бизнесмени и обикновените политици без въоръжена охрана се котират на стандартна фиксирана цена.
За нашите убийци няма значение кой е жертвата, цената на услугата може да се повиши само в един случай – ако има въоръжена охрана.

Цените на нашите услуги не са ниски. Ние работим истински и затова, ако търсите изпълнител за $100, тогава го потърсете сред улични наркомани, алкохолици и други ненадеждни и глупави личности, които или няма да могат да изпълнят поръчката, или ще ви предадат в ръцете на полицията.

Списъкът с услугите и цените са подходящи за всички държави и градове:

1) Убийство по “уличния” стандарт. Убиецът използва огнестрелно оръжие, нож или чук, за да убие. По подразбиране се инсценира уличен грабеж. Смартфонът се отнема от убитата жертва, а портфейлът се хвърля до трупа празен без пари и кредитни карти. Полицията в повечето страни категорично и недвусмислено отписва това като „обикновен грабеж“, защото наличието на нерешено поръчково убийство е голям проблем.
Цена на услугата – 150 000$
Срок за изпълнение от 1 до 7 дни.

2) Отравяне чрез трансдермален метод за въвеждане на отрова.

Цена на услугата – 500 000$
Срок за изпълнение от 1 до 7 дни.

3) Отвличане, последвано от убийство и обезвреждане на тялото Цена на услугата – $1 200 000
Срок за изпълнение от 3 до 14 дни.

4) Организация на произшествието. Сюжетът на катастрофата е изграден от изпълнители. Този случай е индивидуален и се определя изцяло от изпълнителя, а не от клиента. Клиентът може само да съветва за вероятни методи, като например инсцениране на автомобилна катастрофа. Но тъй като задачата за гарантирана „злополука“ е поставена пред изпълнителя, той е този, който избира най-реалистичния метод, така че полицията и експертите да повярват в инцидента на случилото се.
Цена на услугата – 2.000.000$
Срок за изпълнение от 7 до 14 дни.

Нашият уебсайт приема само платени поръчки.

Ние не работим безплатно.

Поради факта, че десетки и стотици директни спам писма се изписват на нашите имейли за контакт и незабавни месинджъри, като молби да убием някого безплатно или всеки измамник пише молби да му дадем пистолет със заглушител и да изпратим убиец на работа – игнорираме всички писма и съобщения с изключение на тези, които са написани на факта на перфектното плащане за поръчката с подробностите за поръчката.

Това е идеалното плащане според реквизита за биткойни, който сме отворили в сайта, който активира изпълнението на поръчката и установяване на контакт с Вас, а не имейла с текст „Готов съм да платя“, на който често пишем привличайте вниманието ни и чатете и говорете в резултат без да плащате нищо и без да поръчвате.

Нямаме време или желание да забавляваме никого с разговор. Следователно кураторът на поръчката ще се свърже само с тези, които изпратят имейл със заглавие „Платих“, в който ще има екранна снимка на плащането и връзка към транзакцията с биткойн. Писма без плащане се игнорират.

Необходими са стандартни данни за поръчка:
1) Име Фамилия на жертвата
2) 10 снимки са повече от достатъчни, но поне една.
3) Адреси на местоживеене и работа на пострадалия, данни за наличие на автомобил.
– Желателно е да добавите максимум всякаква информация, но поне този по-горе минимум е достатъчен. Ако е необходимо, сами ще разберем останалото. Има хора и за това.

За да плащате нашите услуги или стоки, трябва да закупите криптовалута Bitcoin.

Ние сме криминална служба и не приемаме плащания по други начини, като кредитни карти, Paypal, банкови сметки и т.н.
Само криптовалути биткойн.

Първо ще трябва да се регистрирате в един от обменниците на криптовалута и да закупите биткойни по удобен за вас начин, като например плащане с кредитна карта. След това биткойн ще бъде кредитиран към баланса на сметката ви на борсата. От там можете да изпратите биткойн до транзакцията ни в портфейла.

Моля, имайте предвид, че комисията за обмен на пари на биткойн на фондовата борса плащате. По този начин ще ви трябват средно + 3000-5000 € повече от сумата на поръчката, за да платите за нея.

Например, като се вземе предвид обменът на биткойн, за да закупите услуга на цена от 150 000 евро, ще ви трябват 155 000 евро +/-
Но две различни борси с частни предложения за обмен, всичко е индивидуално, всички частни обменници имат свои собствени комисионни, лимити, опции за плащане и условия. Обмените могат да се свързват по различни начини за бърза комуникация и обсъждане на условията.

Можете да филтрирате търсенето за държавата, града, града, начина на плащане и желаната криптовалута. От списъка с частни предложения се опитайте да изберете обменници с добре утвърдена репутация. Преди да платите за покупката на криптовалута, всеки обменник я записва на баланса на борсата в депозита за замразяване на притежателя. Борсата изпълнява посредническа функция. В някои случаи е възможно да се договорят индивидуално други условия за размяна.

НАШИЯТ БИТКОЙН портфейл:

bc1qfvk4qw4gq55jdwpwt9fvglv00qke8h03eqhnxr

Проверете с конкретни обменници по-подробно.
1) https://localcryptos.com
2) https://agoradesk.com

Ако наистина имате нужда от нашите услуги, можете лесно да се справите с този прост процес на плащане. Други опции, освен плащането на криптовалута, не приемаме.

__________________________________________

__________________________________________

__________________________________________

Блок за търсене в Google:

Печалби на Hitman в Канада и в чужбина
Естествено, няма точни данни за доходите на убиеца. Според непотвърдени сведения домашните поръчкови убийства, когато единият от съпрузите иска да се отърве от другия срещу много добро наследство, могат да бъдат платени от порядъка на 400-500 хиляди долара. Във всеки случай не повече от 8000 долара. Естествено, много зависи от личността на жертвата. Ако това е беден, тих и непознат човек, тогава неговото елиминиране може да струва на клиента много по-малка сума. Има случаи, когато човек е бил убит за 5000$…Няма да повярвате, но в САЩ наскоро беше задържан бъдещ убиец (местен алкохолик), извършил поръчково убийство за 500$! Елиминирането на известни личности, политици от нивото на Борис Джаксън или основен авторитет от подземния свят е много скъпо. Освен това не е толкова лесно да се намери изпълнител, тъй като не всеки убиец ще се заеме с такава работа. Според някои доклади подобни убийства струват повече от 50 хиляди долара.

В САЩ убийците печелят много повече. В едно от интервютата американски адвокат каза на журналист, че поръчковото убийство на известна личност в САЩ струва между 30 000 и 350 000 долара. В същото време професионалните убийци, работещи сами, разбира се, получават повече, тъй като работата в екип се заплаща много по-скромно – около 20 хиляди долара на всеки от участниците.

Google:

Наемете убиец, наемете убиец, наемете убиец, наемете убиец, наемете убиец, поръчайте убийство за пари, убийте елиминирайте конкурент, наемете професионален убиец, наемете професионален убиец, наемете убиец за пари, наемете убиец за пари, наемете убиец за убийството, поръчайте убиец за убийството, наети убийци за парите, сайтът за поръчкови убийства, сайтът поръчайте убийството, сайтът наемете убиец, сайтът наемете поръчков убиец, наемете убиец в интернет, наемете поръчков убиец в интернет, наемете наемник да убие, как да убиете човек без следа, как да отровите човек, как да поръчате конкурент, как да поръчате човек, как да се отървете от човек, как да се отървем от конкурент, как да се отървем от противник, как да се справим с човек, как да се отървем от любовник, как да се отървем от любовница, как да се отървем от конкурент в бизнеса , как да премахнете конкурентен бизнес, как да се отървете от опонент, как да елиминирате противник, как да премахнете противник, как да вземете оборот enge на човек, как най-добре да отмъсти на човек, как да отмъсти на човек, как да отмъсти на човек, как най-добре да отмъсти на човек, как да накаже човек, как най-добре да накаже човек да замести човек, как да развалиш живота на човек, как да разбиеш човек, как да разбиеш живота на човек, как да направиш човек инвалид, как да превърнеш човек в зеленчук, как най-добре да дадеш урок на човек , как да научиш копелето как да направиш себе си уважаван Как да накараш мъж да се извини, как да накараш мъж да се извини, как да накараш мъж да си отиде, как да накараш да поискаш прошка. Наемете убиец, за да убиете някого, наемете убиец, за да убие враговете ви, наемете убиец за малко пари, наемете убиец за биткойн